2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای واقعا چنین کاری میکنه؟؟استارتر عزیز نکنه تو زندگیت چنین کاری بکنی نکنه تو زندگیت بخاطر ی پسر ...

استارتر میگه دانشجوی پزشکی ام و این اقا استادمه..درصورتی که کدوم استاد دانشگاه پزشکی به دانش اموزش پیام میده ک درس بخون و ....اونم تو کلاسای پزشکی که 70 80 نفرن..بعدشم تاپیک زده میخوام برای 405 عین ادم بخونم سه ساله در حسرت پزشکی ام...من انقدر تو جو مشاور کنکورا بودم مدل چت مشاور کنکورارو واقعا متوجه میشم..کراش زدن ی دختر رو مشاور و گیر دادن بهشو هم متوحه میشم

دختر به مشاور کنکور گیر بده ؟!

این خانم نسبتا فوضولی که نمیدونیم کیه

همه تاپیکهای من میاد و شر و ورای خودشو میگه

آخه من اگه کنکوری بودم الان چرا باید بیدار باشم😭😂

تاپیکامم هست میتونی ببین

تاپیک های دیگشو بخونین خودتون متوجه میشین...درگیر دروغای نی نی سایتیا میشیم هربار ای بابا

الان نگاه کردم گویا از بهمن پارسال که کنکوری بودن تا الان، هم کنکور دادن هم قبول شدن هم ازمون علوم پایه دارن هم استادشون بهشون گیر میده

احتمالا الانم بیان بگن کاربری دست ۷۹۰۹۶۶ نفره

متاسفم واقعا

من میگم دانشجوعم این خانم از خودش در آورده که من کنکوریم😂😂🌸بزار خوش باشه

تو خوش باش با توهمات فانتزیت که دانشجوی پزشکی هستی و استاد علوم‌پزشکی روت کراش زده😅😅ملت ایستگاه نکن واضح بگو استاد کلاس کنکورت یا لااقل قبلش تاپیک های قبلیت بگو نی نی یار حذف کنه که مردم توهماتت باور کنن.ریپ نزن بیکار نیستم که حتی ریپ زدنت بخونم .با یه خدافظی تاپیکت ترک میکنم راحت توهماتت تو قالب متن بگو.فقط اسی خدارو در نظر بگیر بعضی از کاربرا مثل یه خانمی تو تاپیک قبلیت که اینجام هستن واقعا دل رحم هستن و دلشون برات می سوزه بیخودی احساسات کسی جریحه دار نکن با توهماتت .بای