2777
2789
عنوان

اکس دوستم

161 بازدید | 18 پست

اکس دوستم به دوستم گفته بود خیلی لاغری از لاغری رد کردی تو دیگه لاغر نیستی مردنی هستی هیچ کی تو رو نمیگیره چون هیچ پسری نمیتونه تو رو به عنوان زن خودش قبول کنه برو خودتو تو آینه قدی ببین میتونی زن یه مرد باشی میتونی بچه دار شی میتونی یک مرد رو ساپورت کنی از لحاظ...

بعد پسره هنوز دنبال دوستمه میگه دوستت دارم میخوامت من چون عاشقتم هر جوری باشی می‌خوامت 

حالا دوستم با یکی دیگه تو مرحله خواستگاری به خاطر حرفایی که قبلا این پسره بهش زده افسردگی گرفته میگه حتما نامزدم باهام ارضا نمیشه ازم خوشش نمیادو...

هر چی بهش میگم اون پسره لا..شی اگه این حرفا رو بهت زده به خاطر اینه که سوخته تو باهاش کات کردی دنباله تو بهش محل نمیدی اینجوری خواسته تو رو بسوزونه ولی دوستم حرف خودش رو میزنه اعتماد به نفسش شده صفر میگه حتما هیچ پسری باهام حال نمیکنه

دوستم لاغر هست ولی نه در حدی که پسره بهش اینجوری بگه الان خیلیا آرزو شونه پوست سفیدی مثل دوستم داشته باشن چنین قیافه و اندامی داشته باشن دوستم افسردگی گرفته به خاطر اون حرفا چجوری دلداریش بدم 

همونجا میزد دم دهنش میگفت بدبخت تو برو با ۲۰۰ کیلو چربی خوش باش

اگه میدونست لاغری پسند ویکتوریا سیکرته دهنشو میبست

طرف پسر اروپاییه جذابه میره سراغ دخترای لاغر

بعد سلیقه تخمی مردای ایرانی:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو مردم میلون ملیون خرج میکنن تا لاغر بشن حالا تو عزا گرفتی!!!

شما که پسرین دختری که لاغر باشه ولی دوسش داشته باشین و عاشقش باشین نمی تونین باهاش رابطه داشته باشین؟

معذرت می‌خوام این سوال رو می پرسم 

همونجا میزد دم دهنش میگفت بدبخت تو برو با ۲۰۰ کیلو چربی خوش باشاگه میدونست لاغری پسند ویکتوریا سیکرت ...

بهش گفته بود تو لاغر نیستی مردنی هستی باید بری درمان شی وگرنه اصلا مناسب ازدواج نیستی 

بهش گفته بود تو لاغر نیستی مردنی هستی باید بری درمان شی وگرنه اصلا مناسب ازدواج نیستی

اتفاقا برعکس زنای لاغر از فوایدشون اینه که بعد زایمان نیاز به ورزش برای لاغر کردن ندارن و بدنشون خوب میمونه🚶🏻‍♀️

بره خودشو با همون پلنگای چربی زاده وقف بده ببینه به کجا میرسه

قطعا بابت حرفیم که زده خدا میزنه دهنش و جوابشو یجا میگیره🦦

اتفاقا برعکس زنای لاغر از فوایدشون اینه که بعد زایمان نیاز به ورزش برای لاغر کردن ندارن و بدنشون خوب ...

جالبش اینجاست التماس دوستم رو می‌کنه که باهاش حتی تلفنی صحبت کنه 

دوستم محلش نمی‌ده شاید بابت این موضوع خواسته اعتماد به نفس دوستم رو نابود کنه

شما که پسرین دختری که لاغر باشه ولی دوسش داشته باشین و عاشقش باشین نمی تونین باهاش رابطه داشته باشین ...

اگه واقعا کسی رو دوست داشته باشی لاغری یا چاقی تاثیر نداره مهم خواستن کسی است که تو درک کنه در ضمن من خودم لاغره رو ترجیع میدم به دوستت هم بگو اصلا ناراحت اون حرفا نباشه پسره چرت گفته من حاضرم خودم ب دوستت اعتراف کنم که نه تنها لاغری نقص نیس که بعضی وقتا امتیاز هم بحساب میاد.  والسلام...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

اگه واقعا کسی رو دوست داشته باشی لاغری یا چاقی تاثیر نداره مهم خواستن کسی است که تو درک کنه در ضمن م ...

خب این پسره گفته بود لاغر نیستی مردنی هستی 

و معذرت می‌خوام بهش گفته بود نمیتونی ازدواج کنی چون اصلا رون نداری باهاتم کنار هم میزاری یه تونل بازه توپ میشه رد شه🤦🏼‍♀️

جالبش اینجاست التماس دوستم رو می‌کنه که باهاش حتی تلفنی صحبت کنه دوستم محلش نمی‌ده شاید بابت این موض ...

صادقانه بخوام بگم همون بهتر که بهش محل نمیده،معمولا آدما کسیو خیلی دوست داشته باشن حتی تو عصبانیت هیچی نمیگن یا هر چی باشه بی احترامی نمیکنن🤝🗿

هنوز برام عجیبه خب ادم پارتنر انتخاب میکنه دست خودشه...میخواست همون اول که نمیخواست بره و اینقدرم به دوستت بی احترامی نکنه

اخه ادم بره یکیو انتخاب کنه بعد بگه کسی که انتخاب کردم خوب نیست؟مگه میشه

خلاصه که بهتره منتظر بمونه تا ادمای بهتری سمتش بیان

خب این پسره گفته بود لاغر نیستی مردنی هستی و معذرت می‌خوام بهش گفته بود نمیتونی ازدواج کنی چون اصلا ...

چرا حرفای یک نفر منفی باف رو اینقدر مرور میکنید اگه او پسند نکرده دنیا که به آخر نرسیده هستن کسانی که پسند کنن حتما باید او پسند می‌کرد اصلا اگه اینجوری که پسره گفته چرا باهاش دوست شده مگه اول کور بوده ندیده لاغری رو...اصلا نباید نزدیک دختر لاغر میشد اگه واقعا دوس نداشت 

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....