2777
2789
عنوان

اکس دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 18 پست
چرا حرفای یک نفر منفی باف رو اینقدر مرور میکنید اگه او پسند نکرده دنیا که به آخر نرسیده هستن کسانی ک ...

خودم نیستم دوستمه و دوستم بابت این موضوع افسردگی گرفته فکر می‌کنه یا خواستگارش ازدواج کنه پسره ازش خوشش نمیاد یا اینم مسخره ام می‌کنه یا ازش زده میشه

خودم نیستم دوستمه و دوستم بابت این موضوع افسردگی گرفته فکر می‌کنه یا خواستگارش ازدواج کنه پسره ازش خ ...

نباید اینطوری فکر کنه چون هم خودشو نابود میکنه و هم آینده زندگی اش را با روحیه افسرده که ناشی از حرفای پسره است بگو با من صحبت کنهدتا قانع اش کنم

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید اینطوری فکر کنه چون هم خودشو نابود میکنه و هم آینده زندگی اش را با روحیه افسرده که ناشی از حرف ...

شما بگین من بهش چی بگم که از این حال بیاد بیرون خیلی براش ناراحتم 

بیشتر از این حرف ناراحته که پسره گفته پاهاتو کنار هم میزاری چون روزن نداری یه تونل فاصله ست

میگه ازدواج کنم حتما شوهرم ازم زده میشه

شما بگین من بهش چی بگم که از این حال بیاد بیرون خیلی براش ناراحتم بیشتر از این حرف ناراحته که پسره گ ...

این دوست تو الان در چه مرحله ای است نامزدی ،خواستگاری، یا دوستی ..در هر مرحله ای است به پسر قبلی و حرفاش فکر نکنه بهتره چون مشکلی رو حل نمیکنه بلکه مشکلی هم بوجود میاره ..ببخش نکنه خودتی و روت نمیشه بگی اشکالی نداره بخدا ..فراموش کن این افکار سمی و مسموم را

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....