2777
2789
بهتر شدی ؟نمستونی کسی رو بیدار کنی؟؟؟یا پرانول بخوری؟انشالله بهتر میشی.

اره یکم خوبم 

فقد بدنم یجوری بی حس و حال شده 

فدات شم 😁 بهترم 

من عادیه از خیلی وقت پیشه 

همه بیدارن 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

اینا همه به تغذیه برمیگردهپانیک به خاطر سردی بیش از حد بدنهو طبع بدن سرد و خشک میشهکه بهش طبع سودا م ...

اره عزیزم تقریبا یک ماهه یعنی دقیقا از ۲۳ ورزش و رژیم زچرو گذاشتم کنار در کنار خواب نامناسب و اخبار منفی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یکم خوبم فقد بدنم یجوری بی حس و حال شده فدات شم 😁 بهترم من عادیه از خیلی وقت پیشه همه بیدارن

اره بچه های سایت بیداران.انشالله بهتر میشی همین که همو می فهمیم و می دونیم تنها نیستیم خیلی خوبه

واقعا پس چرا من انقدر احساس مرگ میکنم

همش از ترسو اضطرابه می تونی خودتو خالی کنی اگر خیلی استرس داری یا کاغذ بردار بنویس اگر گریه داری گریه نکن اون احساس ترس رو خالی من تنها هستی؟

اره بچه های سایت بیداران.انشالله بهتر میشی همین که همو می فهمیم و می دونیم تنها نیستیم خیلی خوبه

اره گلم خانوادمم خواب نیستن 😂😂 ما جنوبیا بیداریم تا صبح🤧🤧😂

بله ما همه خواهریم🥰♥️🙃

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

بله عزیزم.من بعد از عمری عذاب امسال یکی یادم داد.از اول سال دارم راحت میخوابم و دعاش میکنم

مرسی عزیزم چه قدر خوبه که به هم کمک کنیم.

من سه سال پیش پانیک خفیف داشتم البته نمی دونم خفیف محسوب میشه یا نه .با اسنترا درمان شدم اما متاسفانه وسط کار ول کردم اما ورزش می کردم خوب بودم تا این جنگ

همش از ترسو اضطرابه می تونی خودتو خالی کنی اگر خیلی استرس داری یا کاغذ بردار بنویس اگر گریه داری گری ...

نه تنها نیستم ولی با این مشکل روحی روانی که دارم ؛ دارم تنها میشم