2777
2789
بی خطره ولی واقعا ترسناکی و کسی که تجربه کرده فقط درک می کنه و همه یک آدم های دیگه فکر می کنن داری ب ...

نه بابا بزرگ نمایی چیه ادم تا دم مرگ میره اخرین باری ک گرفتم ۲۰ دقیقه طول کشید تا تموم بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه بامزه .من شمالم شما جنوب.من ۳۰سالمه .شما چی

من جنوب زندگی میکنم ولی اهل غربم😂🤧پیچیدس

هجده 

کوچیکم 🥰🤣

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

بچه ها چرا تو نسل ما اینقدر زیاد شده این لعنتی؟اخهششما هم بعد جنگ شدید ؟

ریشه اش بهم خوردن مزاج هست

و بهم خوردن مزاج تو نسل ما زیاده

تغذیه نامناسب

یا مثلا این ساعت شب بیدار بودن

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مرسی عزیزم چه قدر خوبه که به هم کمک کنیم.من سه سال پیش پانیک خفیف داشتم البته نمی دونم خفیف محسوب می ...

لعنت به این جنگ.منم چند سال پیش اختلال خواب داشتم،باید دارو میخوردم تا بخوابم.وگرنه اصلا خواب به سراغم نمیومد.چند سال بود خوب بودم و خبری از دارو نبود دقیقا از این جنگ دوباره دچار اختلال شدم و خواب ندارم.

نه تنها نیستم ولی با این مشکل روحی روانی که دارم ؛ دارم تنها میشم

الهی بگردمت می فهممت.اصولا زندگی به قبل و بعد پنیک تقسیم میشه.ولی چه میشه کرد باید مقاومت کرد.

به نظرم هرچه به خدا نزدیک تر باشیم قوی تر میشیم اصلا آدم خیلی م.ذ.ه.ب.ی نیستم ولی اینو حس کردم که واقعا کمک کنندست.اگر شرایطتون می خوره یوگا خیلی خوبه.حتما خوابو باید مرتب کنیم من قبلاً هفت بیدار میشدم دوازده می خوابیدم .غذای کم شکر و پروتئین کافی.

در کنار همه به این ها اون ترس تو دلت می مونه و من می‌دونم و نمی خواهم شعار بدم.ولی اگر بتوانیم بهش غلبه کنیم و از مرگ نترسید اون وقت ما از پانیک قوی تر میشیم

لعنت به این جنگ.منم چند سال پیش اختلال خواب داشتم،باید دارو میخوردم تا بخوابم.وگرنه اصلا خواب به سرا ...

الهی عزیزم می فهممت.اگر نیازه یه دوره دارو استفاده کن .مکمل ملاتونبن هم که برای خوابه با پزشک مشورت کن اگر می تونی کافیست رو حذف یا کم کن از ساعت پنج شش.از ساعت نه ده هم به صفحه گوشی نگاه نکن اگر می تونی خودرو تاریک کن.تا دوباره که تنظیم شد دارو رو حذف کنه دکتر

ریشه اش بهم خوردن مزاج هستو بهم خوردن مزاج تو نسل ما زیادهتغذیه نامناسبیا مثلا این ساعت شب بیدار بود ...

قبول دارم واقعا ولی یه قسمتش به نظرم ترس ما از مرگه.شما از دهه های پنجاه که میشن مامانی ما بپرسید اکثرا ترسی از مرگ مدارن

الهی بگردمت می فهممت.اصولا زندگی به قبل و بعد پنیک تقسیم میشه.ولی چه میشه کرد باید مقاومت کرد.به نظر ...

افرین اتفاقا من هم خودم از مرگ میترسم هم ترس از دست دادن فرزندم رو دارم یه پسر ۳ ساله دارم 

قبول دارم واقعا ولی یه قسمتش به نظرم ترس ما از مرگه.شما از دهه های پنجاه که میشن مامانی ما بپرسید اک ...

همین ترس و‌ نگرانی هم ریشه مزاجی داره هم معنوی خواهرم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

افرین اتفاقا من هم خودم از مرگ میترسم هم ترس از دست دادن فرزندم رو دارم یه پسر ۳ ساله دارم

اگر اینطوریه و شرایطتشو داری از یه روانشناس خوب کمک بگیر من خودم قبلا می رفتم خیلی خوب بود ولی متاسفانه ادامه ندادم.

ای خدا چوکولو،❤️من ۱۸سالم بود نمی دونستم پانیک چیه .اصلن نبود اون موقع به این صورت

😂😂♥️ 

هعی ده هشتادیا بدبختن

منم درگیر شدم والا قبلاً نمی‌دونستم چیه 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/