2777
2789
امیر ب شیرین رسید؟بعد اون ک بابای شیرین پیداش کرد

اره همدیگه رو تو حیاط پیداکردن امیر زد سعیدوکشت.

نادرم ب دست ساواکیا کشته شد.

حالای قسمتم مونده ببینیم چی میشه ولی فک کنم امیرم بمیره چون تو فا ل قهوه ی شیرین ی ماهی مرده بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من قسمتای اول شو بیشتر دوست داشتم

تا اونجا که سعید و امیر رفاقت داشتن خوب بود

نباید سعید باهاش چپ میشد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
تا اونجا که سعید و امیر رفاقت داشتن خوب بودنباید سعید باهاش چپ میشد

اره تا اونجاش جالب تر بود

چقدر توی اینستا سعید رو با مریم شیپ میکردن😄

به نظرم اینطوری میشد طرفدارای بیشتری پیدا میکرد

استرولوژی رو تخصصی بلدم ، خواستی درخواست بده🧡

اره همدیگه رو تو حیاط پیداکردن امیر زد سعیدوکشت.نادرم ب دست ساواکیا کشته شد.حالای قسمتم مونده ببینیم ...

امیر بمیره چرت میشه بابای شیرین یعنی راضی شد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

من که دوست نداشتم از همون اول ندیدم ابان رو نگاه میکردم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

کلا نقش اول که شیرین باشه کرکتر لوسی داره ولی بنظرم انتخاب بازیگرش اوکی بود

ما بخاطر بازیگری سعید و امیر میدیدیم

و همینطور نجات و عمه خانوم😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
امیر بمیره چرت میشه بابای شیرین یعنی راضی شد؟

ن من حدس میزنم بابای شیرین بخاطر وضعیت انقلاب اونارو بفرسه خارج کشور و دست امیر بهش نرسه حدسم اینه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره تا اونجاش جالب تر بودچقدر توی اینستا سعید رو با مریم شیپ میکردن😄به نظرم اینطوری میشد طرفدارای ب ...

اره دقیقا

منم اول فکر کردم خلاصه قسمت اینده ست منتظرش بودم، بعد دیدم نه ادیته😂

ن من حدس میزنم بابای شیرین بخاطر وضعیت انقلاب اونارو بفرسه خارج کشور و دست امیر بهش نرسه حدسم اینه

خدا کنه گند نزنن آخرش رو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌