2777
2789
عنوان

خواستگار

211 بازدید | 26 پست

سلام 

شما خواستگاری که دیپلم داره و یک مغازه داشته باشه که کاور مبل میدوزه‌ و یک ماشین صفر هم داشته باشه و پول خرید خونه هم داشته باشه قبول میکنین بیاد ؟

یس

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعیتش من مدرک تحصیلی برام مهمه بنابراین نه 

می‌دونم اشتباه میکنم شاید ولی برام مهمه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

واقعیتش من مدرک تحصیلی برام مهمه بنابراین نه می‌دونم اشتباه میکنم شاید ولی برام مهمه

دقیقا واسه خودمم مهمه و همیشه همه جا میگفتم یکی باشع تحصیل کرده که شغل رسمی داشته باشه

مامانم نظرمو خواست که جواب بده بیان یا نه خودم دانشجو هستم و سال دومم‌ همیشه هم واسم‌ درس خیلی مهم ب ...

بهش بگو مشکل نداری با درس خوندنم نظر شو بپرس عزیزدلم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اینا بخدا ملاک نیس ب عنوان کسی ک با ی ادم پولدار ازدواج کرده میگم اخلاق و پاکی خیلی مهمه

تا حالا بنده خدا رو ندیدم 

و سنتی بوده یعنی مامانش منو دیده و اجازه خواسته بیان خونمون

شما فقط شرایط مالی اش رو گفتین 

فراموش نکنید هرکسی ک شرایط مالی ازدواج رو داره ، آدم شما قرار نیست باشه 

شاید شخصیتش یا اخلاقش یا خانوادش ب شما نخوره 

هوشمندانه فکر کن ، الان توی خونه بابات هم خونه و ماشین دارین 

بعد ازدواج فقط یه مرد وارد زندگیت میشه 

دقت کن ک مرد درست وارد زندگیت بشه 

2790
2778
2791
2779