2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست
دقیقا واسه خودمم مهمه و همیشه همه جا میگفتم یکی باشع تحصیل کرده که شغل رسمی داشته باشه

شغل رسمی نه من خودم کارمند دولتم 

من دوست دارم حداقل لیسانس داشته باشه البته همه میگن به این چیزا نیست درستم میگن اما به نظرم آدمی که دانشگاه رفته با کسی که نرفته فرق داره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

تا حالا بنده خدا رو ندیدم و سنتی بوده یعنی مامانش منو دیده و اجازه خواسته بیان خونمون

باهاش آشنا شو ببین چطوریاست 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه چی پول نیس از تجربه ی خانمی ک ۶ ساله ازداج کرده و یدونه بچه هم داره اون خانم هم خود منم ☺️مهم فق ...

مامانش که بد نبود بنده خدا 

پدرش هم به رحمت خدا رفته و دو تا برادر هستن با یک خواهر 

مامانم نظرمو خواست که جواب بده بیان یا نه خودم دانشجو هستم و سال دومم‌ همیشه هم واسم‌ درس خیلی مهم ب ...

الان مهم اینه ک میتونه یه زندگیو تشکیل بده مدرک مگه مهمه؟؟ اصن باید هم صحبت بشی ببینی اخلاقش چجوریه به هم می‌خورید یا نه

شما فقط شرایط مالی اش رو گفتین فراموش نکنید هرکسی ک شرایط مالی ازدواج رو داره ، آدم شما قرار نیست با ...

والا همینایی که به من گفتن و میدونم رو اینجا نوشتم 

خودمم میدونم همچی پول نیست 

پارتنر داشتم که پولدار و تحصیل کرده بود ولی ذره ای شعور ارتباط با یک خانم رو بلد نبود 

یکی هم بود که طفلی هیچی نداشت و بلد بود چجوری رفتار کنه

شغل رسمی نه من خودم کارمند دولتم من دوست دارم حداقل لیسانس داشته باشه البته همه میگن به این چیزا نیس ...

من خودم دوست دارم حداقل تا ارشد رو بخونم و معلم بشم انشاالله 

همیشه هم دوست داشتم شغل طرف رسمی باشه که از بابت حقوق و اینا خیالم راحت باشع 

نگن بازار کساده‌ و فلانه و از این حرفا 

مامانش که بد نبود بنده خدا پدرش هم به رحمت خدا رفته و دو تا برادر هستن با یک خواهر

ب خدا شوهرم تا حالا واسم کم نزاشته هر چی خواستم خریده 

ولی بیا ببین وقتی عصبی میشه ن میگ پیشم ادم هس ن میگ زشته بیشخصیت ترین فرد عالم میشه عرچی از دهنش درمیاد بهم میگ کاش هیچی نمیخرید ولی واسم ارزش میزاشت تمام

الان مهم اینه ک میتونه یه زندگیو تشکیل بده مدرک مگه مهمه؟؟ اصن باید هم صحبت بشی ببینی اخلاقش چجوریه ...

۲۸ سالشه مثل اینکه 

نمیدونم بخدا 

فقط اجازه میخوان که بیان خونمون همین 

هنوز واگرنه هیچی مشخص نیست

من خودم دوست دارم حداقل تا ارشد رو بخونم و معلم بشم انشاالله همیشه هم دوست داشتم شغل طرف رسمی باشه ک ...

آره اینا هست ولی لزوما شغل دولتی هم تضمین صدرصد نداره چه بسا که گاهی آزاد خیلی درآمد بیشتری داره 

به نظرم کلا از همه اینا گذشته ببین اخلاقش چطوریه خانواده اش خوبن یا نه 

اینا از همه چیزایی که گفتیم مهم تره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍