2777
2789
عنوان

شوهرم امشب پشت فرمون میرقصید

400 بازدید | 25 پست

خانما ما فعلا دوران عقدیم خدا یخواد بعد محرم صفر عروسیمونه 

امشب شوهرم یخلیییییی سر خوش و شاد بود ، دهنشم بوی خاصی نمیداد ( هرسری وارد ماشین میشم از لپام بوس میکنه 😂، ) 

اهنگ میخوند ، آهنگ لیلی و مجنون اومدن عارف گذاشته بود باهاش میخوند ، با دست میزد رو دماغم 

پشت فرمون میرقصید😑

یه موتوری رد شد خندید بهش 😐

یه جوری بود 

خودش که میگفت چون نزدیک عروسمیونه دوق دارم و شادم ،

ولی من حس میکنم یه چیزی مشکوکه🤔🤔🤔🤔🤔

نکنه چیزی زده یوده ؟

فکرم درگیر شد 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بیخیال ذوق میکنه دیگه😂😆

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

خدا ناراحت باشه میگن فکرش جای دیگس

شاد باشه میگن چیزی زده

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

ما زنا چرا اینجوریم از ماه کوه می‌سازیم

خب بنده خدا خوشحال بوده دیگه این رفتارا چیه در میارید واقعا اه

خوبه میگی دهنشم بو نمیداده

شماهاید که گند زدید به همه چی

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

چه حس خوبیه😊

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

اره حتما یه چیزی زده،فقط طلاق بگیر

چرا نینی سایتی ها تا یچی میشه میگن طلاق؟مگه هییچچ راه دیگه ای وجود نداره اونم واسه همچین چیز ساده ای؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم