2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰ روز هم بی بی هم ازمایش

فردا میرم ازمایش منفی بود دکتر پروژسترون میزنه پریوو شم

اونوقت 10روز که تاخیر داشتی نرفته بودی دکتر!

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
بله

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ولی می ترسم امیدوار شم و بعد باردار نباشم باز می خوام بی بی بزنم واسم دعوا کنید سه ساله منتظرم 

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
من تقریبا چهارده روز بعد از موعد پری مثبت شد

یعنی واقعا روز 44 از اولین پریودت؟اونوقت دکترا چیکار میکنن؟فردا میخواد امپول پروژسترو بزنخ

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ولی می ترسم امیدوار شم و بعد باردار نباشم باز می خوام بی بی بزنم واسم دعوا ک ...

انشالله بارداری دیگه بیبی نزن برو ازمایش

انشالله بارداری دیگه بیبی نزن برو ازمایش

آخه تا حالا خیلی عقب انداختند رفتم آزمایش ومنفی بود از شوهرم خجالت می شم دیگه می خوام مطمعن شم بعد

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
یعنی واقعا روز 44 از اولین پریودت؟اونوقت دکترا چیکار میکنن؟فردا میخواد امپول پروژسترو بزنخ

اره واقعا . من همون موعد پری گذاشتم متفی شد. دقیقا هفته بعدش گذاشتم بازم منفی شد. دوباره هفته بعدش گذاشتم سریع مثبت شد. 

نمیدونم اگه مشکل خاصی نداری یا دارویی مصرف نکردی نمیخواد امپول بزنی پری بخوای بشی خودش میاد دیگه. آزمایش دادی؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
آخه تا حالا خیلی عقب انداختند رفتم آزمایش ومنفی بود از شوهرم خجالت می شم دیگه می خوام مطمعن شم بعد

باور کن منم از شوهرم خجالت میکشم

اره واقعا . من همون موعد پری گذاشتم متفی شد. دقیقا هفته بعدش گذاشتم بازم منفی شد. دوباره هفته بعدش گ ...

ازمایش فردا میدم؟اخه دکترم میگه اگه ازمایشت منفی بود باید پریود شی چون نباید دیواره رحمت ضخیم شه