من کنار رژیم غفاری دایتی دو هفته پودر جلبک خوردم تمام جد آبادم داره میاد جلو چشمم این چند وقت همش حالت تهوع سرگیجه دارم با معده درد ببخشید این میگم اما دردش مثل این میمونه که فکر میکنم الان که پاره بشم
لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
من رژیم غفاری رو گرفتم عالی بود پودر جلبک بد یعنی باعث چی میشه
اره دقیقا رژیم غفاری فوق العاده است
لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
منم بلد نبودم کیسه بوکس گرفتم تو یوتیوب یاد گرفتم انجام بدم قبلش نیم ساعت گرم میکنم بعدش یک ساعت بوکس کار میکنم لعنتی خیلی زود بازو ها رو آب و فرم میده
برگه نبود دورت بگردم پی دی اف اونم فایلش تو گوشیمادرم اما پیچش رو تو اینستاگرام بزنی هر روز کلی توصیه رژیمی میزاره عالیه