2777
2789

بخدا دارم با بغض و اشک اینو می‌نویسم 

هیچوقت راجبش تاپیک نزدم 

ولی الان دارم می ترکم 

از همون روزی که اومد تو خانواده ما حسرت میخورد 

و اینم بگم با دعا و طلسم وارد خانواده ما شد و کار خدا همونی که دعا رو به خورد داییم داده بود اومد گفت 

بعدم که یه توله پس انداخت که تقریباً همسن من بود حسرت و حسادتش هزار برابر شد 

درصورتیکه مادر من هیچ بدی بهش نکرد حتی بچه انترشو نگه می‌داشت کنار من وقتی این می‌رفت سرکار گاهی

من یه دختر آروم و ساکت با ادب بودم 

دختر اون عین مادرش یه دختر لوس بی ادب لجوج که همه ازش بیزار بودن گرچه تک فرزنده 

همین باعث شد من خار باشم تو چشمش چون همیشه همه جلوش تعریف منو میکردن 

شک ندارم تو این سالها دعا به خورد منم داد 

از دختر اون بینهایت درسخون تر بودم من تیزهوشان نمونه بودم دختر اون هیچی برای همین از حسادت داشت مبمرد 

ما وضع مالی مون معمولی بود بمدتم اوضاع خوبی نداشتیم همیشه یاد دختر کثافتش میداد میومد به من می‌گفت اخی یکساله همین کفشا رو میپوشی مانتوت کهنست پول ندارین بخرین ماشین بابات فلانه خونتون دیوارش خراب شده عروسک نداری 

خودشم همیشه می‌گفت چرا انقد لاغری چرا صورتت جوش داره و منو تحقیر میکرد 

چندسال پشت کنکور بودم من و هرسال موقع نتایج میمرد و زنده میشد دم به دقیقه گوشیو میداد دست شوهرش زنگ بزنه ببینه من چکار کردم 

تمام اون سالها این زن و شوهرس و بچشون منو روانی کردن و عذاب روحی دادن که الهی سر بچشون بیاد به حق صاحب همین ماه محرم 

مادر بیچارمو عذاب دادن 

شوهرش هم که داییم بود حق الارث مامانمو بالا کشید و همه پولا رفتن تو حساب همین زن عوضیش

من الان مثل قبل بدبخت نیستم و جوابشو میدم اگه قیافه نحسشونو ببینم دنبالم هستم ارث مامانمو بگیرم  

امشب باز یه زری زده بود جلوی مامانم که من رفتم دانشگاه آزاد و مامانم جوابشو داده خفه شده

ولی خودم دلم خیلییی گرفته 

مصمم شدم دوباره کنکور بدم کارناممو روز قبولیم بزنم تو دهن این اشغال

ولی فقط موندم خدا یروز چوب تو آستین اینا می‌کنه یا نه؟ اصلا خدایی هست جواب اینجور آدما رو بده؟

اینم بگم همه ازش متنفرن

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم چه کاری

گفت لایکم کن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خدا یه روزی جوری میزنتش زمین که حیگرت حال میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

باشه

منم لایک کن اسی لطفا

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

خدا یه روزی جوری میزنتش زمین که حیگرت حال میاد

الهی باشم و اون روزو ببینم 

دایی من تا قبل از این سلیطه بهترین آدم بود همه عاشقش بودن 

ولی یکاری کرد که همه از اونم بیزارن 

امشب بدنم لرزید وقتی فهمیدم مادرمو باز ناراحت کرده 

امیدوارم ذلتشو مامانم هم ببینه 

چرا ارتباطتتون رو باهاشون قطع نمیکنین؟

قطعیم عزیزم از همون سالی که حروم زادگب هاشو شروع کرد قطع ارتباط کردیم حضوری فقط همون موقع نتایج من زنگ میزد عوضی 

و توی مهمونی های خانوادگی میبینیمش ناچارا فقط 

و تو همین مواقع کرماشو میریزه