2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این نمرات نهایی چیه

164 بازدید | 14 پست

فلسفه۱۹/۵

ریاضی۱۹

دینی۱۸/۵

تاریخ۱۸

جامعه۱۷/۷۵

عربی۱۷

جغرافیا۱۶/۷۵

فنون ۱۶/۲۵

سلامت۱۵/۷۵

فارسی ۱۵/۲۵

زبان۱۵

به فارسی و فنون اعتراض زدم

دوازدهم انسانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر ۲۵ صدم هفتا درس رو انداختنم نتونستم اعتراض بزنم سایت بسته شد همون موقع که کارناممو دیدم کافینتم رفتم نشد 

موندم چ خاکی بریزم تو سرم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عزیزم نمره هات و ترازت که خیلی خوبه بستگی به مصاحبه ات دارهوگرنه شانس قبولیت خیلی زیاده ایشالله قبول ...

والا حقیقت مصاحبه عمومی به بار گرفته بودن ازم دوباره زنگ زدن رفتم مصاحبه گرفتم آخرش مصاحبه گره گفت خوب بود از نظر من خوب بود استرسم نداشتی 

مصاحبه تخصصی هم پس فردا دارم

به نظرت مصاحبه گره گفت خوبه یعنی اوکیه؟

منم هدفم فرهنگیانه قبول شدی اردیبهشت ؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

والا حقیقت مصاحبه عمومی به بار گرفته بودن ازم دوباره زنگ زدن رفتم مصاحبه گرفتم آخرش مصاحبه گره گفت خ ...

ایشالله اوکیه 

حتما چیزی دیده که گفته خوب بودی 

مصاحبه تخصصی خیلی مهمه حتما براش تلاش کن اونم خوب بودی دیگه قبولی ایشالله

والا حقیقت مصاحبه عمومی به بار گرفته بودن ازم دوباره زنگ زدن رفتم مصاحبه گرفتم آخرش مصاحبه گره گفت خ ...

یه چیزی نذر کن قبول شدی برای امام حسین پخش کن و متپسل شو به امام حسین 

سوره یاسین بخون هدیه کن بهشون ان شاالله که صد درصد قبول میشی منم برات دعا میکنم 

اسی ترازکنکورت چند شد؟؟