بچها مامانم جواب سونو رو برده پیش دکترش یه ربع دیگه مشخص میشه سرطان سینه داره یا سالمه توروخدا برام دعا کنید حالم خیلی بده من فقط ۲۰ سالمه تحمل همچین چیزی رو ندارم میمیرم
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈