2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 77 پست
ازکجا می تونم یاد بگیرم واقعا به شغل دوم نیاز دارم

تو گوگل سرچ کن دوره صفر تا هزار فارکس آهنگری. بشینید قشنگ از همون اول هر قسمت رو چند بار فقط گوش بدید. 

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

همین که دو نفر متدین هستید بنظرم کاملا اوکی 

خیلی هم به سطح تحصیلات طرف گیر نده شعور و درکش بالا باشه کفایت میکنه

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو گوگل سرچ کن دوره صفر تا هزار فارکس آهنگری. بشینید قشنگ از همون اول هر قسمت رو چند بار فقط گوش بدی ...

ممنون بابت راهنماییتون ،به نظرتون ریپل و الان کمی بخرم بزارم بمونه یا دوباره می‌ریزه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
متاسفانه بیت کوین وقتی 500میلیون شاید هم کمتر بود من وارد بورس شدم چون گفتم به کشورخودم بیشتر اعتماد ...

حالا یه روز وقت بذارید یه چندتا قسمت از این پکیج آهنگری رو ببینید. شاید نظرتون تغییر کرد. 

بدون آموزش تو این مسیر کسی نمیتونه پول در بیاره، شما رو باد هوا وارد شدید ، وقتی میدونی داری چیکار می‌کنی ترس و استرس معنایی نداره اصلا

همین که دو نفر متدین هستید بنظرم کاملا اوکی خیلی هم به سطح تحصیلات طرف گیر نده شعور و درکش بالا باشه ...

واقعا همینه ،اخه بعضی آقایون خودشون دوست ندارن خانم سطحش ازاقا بالاتر باشه

«اللهم عجل لولیک الفرج»
حالا یه روز وقت بذارید یه چندتا قسمت از این پکیج آهنگری رو ببینید. شاید نظرتون تغییر کرد. بدون آموزش ...

ممنون،یادگیریش سخت نیست

«اللهم عجل لولیک الفرج»
ممنون،یادگیریش سخت نیست

روی هر چیزی وقت بذاریم سختی بی معنی میشه. کلا ۳۰ جلسه هستش تو‌یه هفته تموم میشه، تازه خودتون متوجه میشید که نه بابا، یه قواعدی داره این بازار و صرفا با خرید یه چیزی سود نمیکنی. 

ممنون،یادگیریش سخت نیست

تو این بازار قبل سود کردن مهمترین نکته اینه پولت رو از دست ندی، شما اگه تو صرافی حد ضرر واسه خودتون مشخص میکردید هیچ وقت ۲۰ میلیون ضرر نمیکردید، نهایتا ۲ تومن ضرر می‌کردید ، اصلا نمیدونید حد ضرر چی هست و چطور و کجا باید قرارش بدین

روی هر چیزی وقت بذاریم سختی بی معنی میشه. کلا ۳۰ جلسه هستش تو‌یه هفته تموم میشه، تازه خودتون متوجه م ...

تشکر لطف کردید،ممنون بابت وقتی که در اختیارم گذاشتید ،تو فارکس سرمایه زیاد می خواد با چقدر باید وارد بشم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
تو این بازار قبل سود کردن مهمترین نکته اینه پولت رو از دست ندی، شما اگه تو صرافی حد ضرر واسه خودتون ...

اره هیچی ازش نمی دونستم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
ممنون،یادگیریش سخت نیست

واسه همین میگم برید بشینید با خودتون فکر کنید دارید آهنگ گوش میدید، اصلا دنبال سود و پول درآوردن نباشید، دنبال یادگیری باشید و پکیج رو خوب گوش بدید

تشکر لطف کردید،ممنون بابت وقتی که در اختیارم گذاشتید ،تو فارکس سرمایه زیاد می خواد با چقدر باید وارد ...

با پنج میلیون هم میشه وارد بشید، به حساب دمو داره که اون حساب صرفا واسه یادگیری هستش، مثلاً شما ۱۰۰ هزار دلار انتخاب میکنید و شروع میکنید تو‌ بازار طلا ، یا نفت یا دلار خرید فروش انجام میدید.

ممنون بابت راهنماییتون ،به نظرتون ریپل و الان کمی بخرم بزارم بمونه یا دوباره می‌ریزه

اصلا چیزی نخرید. چرا بی گدار به آب میزنید؟ ميخواید از بازار انتقام بگیرید؟

اره هیچی ازش نمی دونستم

واسه همین میگم اول برید همین پکیج رو گوش بدید تا متوجه بشید شما چقدر در اشتباه بودید. ارزهای دیجیتال یه بخشی از بازار فارکس هستش، تو بازار فارکس طلا، نفت ، سهام شرکت های بزرگ و خیلی چیزا خرید فروش میشه

با پنج میلیون هم میشه وارد بشید، به حساب دمو داره که اون حساب صرفا واسه یادگیری هستش، مثلاً شما ۱۰۰ ...

باشه ممنون فقط استرسش بالا نیست چون استرس برای من سمه

«اللهم عجل لولیک الفرج»