2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 77 پست
اصلا چیزی نخرید. چرا بی گدار به آب میزنید؟ ميخواید از بازار انتقام بگیرید؟

شما ارز ریپل دارید داشتم حساب می کردم اگه نمی فروختم سود هم می کردم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
باشه ممنون فقط استرسش بالا نیست چون استرس برای من سمه

شما اصلا پولی وارد فارکس نمیکنید که، گفتم یه حساب دمو داره که پول فضایی و بیخوده فقط جهت یادگیری، بعد اگه دیدید مناسبه و دوست داشتید پول خودتون رو وارد کنید و معامله واقعی انجام بدید

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما اصلا پولی وارد فارکس نمیکنید که، گفتم یه حساب دمو داره که پول فضایی و بیخوده فقط جهت یادگیری، بع ...

بعد بااون پول دمو که معامله می کنم وقتی سود کرد برای خودم میشه یانه،چقدر خوب پس به نظر شما از ارز و بورس این بهتره ،به نظر شما بااین می تونم ضرر ارز و جبران کنم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
بعد بااون پول دمو که معامله می کنم وقتی سود کرد برای خودم میشه یانه،چقدر خوب پس به نظر شما از ارز و ...

حداقل باید ۶ ماه وقت بذارید تا کم کم متوجه بشید چیه. بله اگه صبور باشید و هدفتون در مرحله اول یادگیری و آموزش باشه قطعا سود میکنید. یه روزی میرسه به کارهایی که تو زمان خرید فروش ارز دیجیتال انجام دادید می‌خندید که چقدر ساده و معذرت می‌خوام ، نادان بودید

شما ارز ریپل دارید داشتم حساب می کردم اگه نمی فروختم سود هم می کردم

ریپل من ۴ هزارتا خریدم وقتی دونه ۲۵ تومن بود. اصلا به این چیزا فکر نکنید، بازار همش فرصته فکر نکنید دیگه قرار نیست فرصتی گیر شما بیاد، شما تو فارکس میتونید در یک دقیقه سود کنید 

بعد بااون پول دمو که معامله می کنم وقتی سود کرد برای خودم میشه یانه،چقدر خوب پس به نظر شما از ارز و ...

حساب دمو فقط واسه یادگیری هستش ، شما سود و ضرر دارید ولی یه پول الکی هستش واقعی نیست. 

حداقل باید ۶ ماه وقت بذارید تا کم کم متوجه بشید چیه. بله اگه صبور باشید و هدفتون در مرحله اول یادگیر ...

باشه ممنون لطف کردید ،بابت اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید واقعا ازتون تشکر میکنم امیدوارم به هر چی می خواهید برسید 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
باشه ممنون لطف کردید ،بابت اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید واقعا ازتون تشکر میکنم امیدوارم به هر چی م ...

سپاسگزارم خانم. آرزوی بهترین ها رو دارم واستون. موفق باشید☘️

متاسفانه جور نشد من تمام شرایط پسرو قبول کرده بودم بی پولیش ،خونه و ماشین نداشتنش چون با خدا و باایم ...

خداروشکر عزیزم مثل اینکه اقا شعور کافی رو نداشتن

انشالا بهترین ها قسمتت باشه

یکی نیست بگه مرد حسابی مگه خونه ای داری که بخوای زنت صب تا شب توش بمونه

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

خداروشکر عزیزم مثل اینکه اقا شعور کافی رو نداشتنانشالا بهترین ها قسمتت باشهیکی نیست بگه مرد حسابی مگ ...

والا معرف دوست خانوادگیمون بود ، مادرم هم همینو گفت ،گفت پسره قیافه خوبی هم نداره که اصلا هیچی نداره چه شرط و شروطی که نمی زاره اون وقت من فقط برام اعتقادات و اخلاق طرف برام مهم بود و اینکه بزاره من کار کنم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
والا معرف دوست خانوادگیمون بود ، مادرم هم همینو گفت ،گفت پسره قیافه خوبی هم نداره که اصلا هیچی نداره ...

عزیزم خداروشکر خانواده ی فهمیده ای هم دارید

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

عزیزم خداروشکر خانواده ی فهمیده ای هم دارید

اره خداروشکر ،انتخاب و گذاشتن به عهده خودم،خانوادم هم میگن تو که اینهمه تلاش کردی و درس خوندی حقته کار کنی

«اللهم عجل لولیک الفرج»
واقعا همینه ،اخه بعضی آقایون خودشون دوست ندارن خانم سطحش ازاقا بالاتر باشه

وقتی آقا اینو مطرح نکرده نیازی هم نیست شما روش مانور بدی 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

بله حق با شماست

عزیزی

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️