2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 77 پست
من تو کف قیمت فروختم و الان خیلی رشد کرده این بازار فقط و فقط استرس و اضطراب ادمارو زیاد می کنه ،آرا ...

باید یه مبلغ پول که اصلا نیاز نداری ارز بخری و بذاری واسه چند سال بمونه و اصلا بهش نگاه نکنی. اگه قرار باشه هرروز قیمت ها رو چک کنی قشنگ راهی تیمارستان میشی

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

باید یه مبلغ پول که اصلا نیاز نداری ارز بخری و بذاری واسه چند سال بمونه و اصلا بهش نگاه نکنی. اگه قر ...

اشتباه من این بود یکسال داشتم و اوایل زیاد نگاه نمی کردم ولی اواخر مدام گوشی دستم بود و اعصابم به هم ریخت و همه رو باضرر فروختم یه دوره عصبی شده بودم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه من این بود یکسال داشتم و اوایل زیاد نگاه نمی کردم ولی اواخر مدام گوشی دستم بود و اعصابم به هم ...

واسه همین میگم نباید همیشه بازار رو نگاه کنید.

واسه همین میگم نباید همیشه بازار رو نگاه کنید.

الان شماازبازر سر در میارید ،ممکنه دوباره ریزش کنه یا نه دیگه افزایش هستش

«اللهم عجل لولیک الفرج»
من تو کف قیمت فروختم و الان خیلی رشد کرده این بازار فقط و فقط استرس و اضطراب ادمارو زیاد می کنه ،آرا ...

یه شب دو ساعت قبل تایم خبر شروع به خرید کردم، ۳۱۰ میلیون رو پله پله خرید زدم، صبح بیدار شدم دیدم ۱۱۰ میلیون ضرر کردم. چند روز طول کشید تا مجدد اصلاح داد و برگشت. 

شما یه مبلغی رو تو کیف پولتون به صورت تتر نگهدارید ، بازار هر چند وقت یه بار خودش رو نشون میده . این بازار اصلا قابل تحلیل نیست چون اشخاص دارن بازار رو دستکاری میکنن، مثل فارکس نیست که بشینی تجزیه تحلیل کنی

یه شب دو ساعت قبل تایم خبر شروع به خرید کردم، ۳۱۰ میلیون رو پله پله خرید زدم، صبح بیدار شدم دیدم ۱۱۰ ...

حالتون بد نشد من که بیست میلیون ضرر کردم داشتم سکته می کردم بعد هم پولم تو صرافی موند و گفتن هک شده بیشتر ترسیدم همین که باز شد پولموبرداشتم،الان خداروشکر سود کردید دیگه

«اللهم عجل لولیک الفرج»

دقت کردید صبر ما تو ضرر خیلی بیشتره نسبت به صبرمون توی سود؟

به نظر من به تحصیلات نزست این همه استاد دانشگاه بی فرهنگ داریم نمیشه دو دیقه تحملشون کرد

عزیزم اگه اخلاقش خوبه کاریه و خانواده اش از نظر فرهنگی و اقتصادی پایین تر از شما نیستن بهش فرصت بده ببین با هم جورید یا نه

هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین

دقت کردید صبر ما تو ضرر خیلی بیشتره نسبت به صبرمون توی سود؟

من تو ضرر صبر ندارم ،چون تو بورس کلی ضرر کردم و هنوز هم پولم داخل بورس ولی دیگه تحمل ضرر دیگه رو نداشتم ترسیدم بیشتر از اینا بریزه ولی نریخت

«اللهم عجل لولیک الفرج»
حالتون بد نشد من که بیست میلیون ضرر کردم داشتم سکته می کردم بعد هم پولم تو صرافی موند و گفتن هک شده ...

هیچ وقت تو‌صرافی سرمایه خودتون رو نگه ندارید، یه کیف پول تراس ولت داشته باشید که انتقال بدید اونجا. 

من زمانی که اتریوم دونه ۷۷ میلیون بود ۱۰ تا خریدم. هنوز نگهداشتم. چون درآمدم و شغلم یه چیز دیگس زیاد اذیت نمیشم و هیجانش رو دوست دارم.

به نظر من شما اگه برید فارکس آموزش ببینید خیلی بهتره.

به نظر من به تحصیلات نزست این همه استاد دانشگاه بی فرهنگ داریم نمیشه دو دیقه تحملشون کردعزیزم اگه اخ ...

متاسفانه جور نشد من تمام شرایط پسرو قبول کرده بودم بی پولیش ،خونه و ماشین نداشتنش چون با خدا و باایمان بودن مهمترین حسنشون همین بود ولی آقا دوست داشتن خانمشون از خونه بیرون نرن چه برسه به کار کردن ،قسمت نبود عزیزم انشالله بهترش میاد  

«اللهم عجل لولیک الفرج»
هیچ وقت تو‌صرافی سرمایه خودتون رو نگه ندارید، یه کیف پول تراس ولت داشته باشید که انتقال بدید اونجا. ...

ازکجا می تونم یاد بگیرم واقعا به شغل دوم نیاز دارم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
من تو ضرر صبر ندارم ،چون تو بورس کلی ضرر کردم و هنوز هم پولم داخل بورس ولی دیگه تحمل ضرر دیگه رو ندا ...

بورس که شبیه یه سلاح کشتار جمعی هستش تو ایران، نباید برید سمتش ، فارکس یه بازار جهانی هستش یه سرچ کنید خودتون متوجه میشید. باید بی نهایت منظم و دقیق باشید و حوصله داشته باشید

بورس که شبیه یه سلاح کشتار جمعی هستش تو ایران، نباید برید سمتش ، فارکس یه بازار جهانی هستش یه سرچ کن ...

متاسفانه بیت کوین وقتی 500میلیون شاید هم کمتر بود من وارد بورس شدم چون گفتم به کشورخودم بیشتر اعتماد دارم الان بیت 11برابر شده وبورس هنوز به پول خودم نرسیدم ،متاسفانه فارکس هم نمی تونم میشه یه چیزی معرفی کنید که مثل ارز و بورس اینا نباشه و استرس نداشته باشه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»