2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 77 پست
من شوهرم ارشد داره الان داره برای دکترا میخونه من دیپلم دارم چرااین. چیزا برای مردامهم نیست؟

چون زن فقط باید زیبا باشه.دیگه هیچی مهم نیست اها راستی سفید تپل هم باشه 😖😂

راستی اسی اگه پسر خوبیه بهتر چند جلسه رفت آمد کنید 

و درضمن خونه ماشین داره؟

الهی گاهی نگاهی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه از نظر ظاهری به دلتون نشسته و سالمه که بهش فکر کنید بیخود و بی جهت رد نکنید.

اره من قبلا زیاد والکی و ندیده همه رو رد می کردم الان تصمیم گرفتم دیگه این کار ونکنم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
چون زن فقط باید زیبا باشه.دیگه هیچی مهم نیست اها راستی سفید تپل هم باشه 😖😂راستی اسی اگه پسر خوبیه ...

نه متاسفانه فقط یه ماشین معمولی داره

«اللهم عجل لولیک الفرج»
بنظرم بهتر یه پشتیبانی داشته باشه یکم سخت میشه بیشتر فکر کن

از تنهایی خسته شدم من سی سال و رو رد کردم ایشون هم با ایمان هستن می دونم مسیر سختیه ،بین دو راهی موندم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
از تنهایی خسته شدم من سی سال و رو رد کردم ایشون هم با ایمان هستن می دونم مسیر سختیه ،بین دو راهی مون ...

بازم بیا برو عزیزم شاید اخلاقا پسندیدی 

خودتم شاعلی و کمک خرج مطمئنن کم نمیارید اما خوب یکم باید صبوری کنید 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد

الهی گاهی نگاهی

بازم بیا برو عزیزم شاید اخلاقا پسندیدی خودتم شاعلی و کمک خرج مطمئنن کم نمیارید اما خوب یکم باید صبور ...

انشالله فعلا تماس نگرفتن ،ولی تصمیم گرفتم اگه تماس بگیرن بیشتر بهش فکر کنم،ممنون بابت راهنمایتون

«اللهم عجل لولیک الفرج»
اره من قبلا زیاد والکی و ندیده همه رو رد می کردم الان تصمیم گرفتم دیگه این کار ونکنم

وارد بازار ارز های دیجیتال نشید بیچاره میشید

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

اصلا این کارو نکنید، ببین حرف یه عده دختر ۱۴ ۱۵ ساله اینجا رو گوش نده، سنت بره بالا دیگه شرایط واسه شما تصمیم میگیره نه خود شما. هیچ آدمی کامل نیست، هرچقدر سن شما بره بالا سخت‌تر پسند میکنید، من الان ۳۴ سالمه دارم میرم تو ۳۵، الان اصلا نمیتونم انتخاب کنم.شرایط خیلی سخت میشه واستون.

وارد بازار ارز های دیجیتال نشید بیچاره میشید

ممنون بابت راهنمایتون ،من یکسال داخل این بازار بودم علاوه بر اینکه 20میلیون ضرر کردم از نظر روحی هم داغون شدم الان تازه دارم بهتر میشم ،ادم و به مرز جنون می بره ،الان خوشحالم دیگه داخلش نیستم چون ترامپ هم باعث بالا پایین شدن این ارزهاست ،درست میگن پولش حلاله ولی از نظر من این هیچ پشتوانه ای نداره و معلوم نیست پشت صحنه چه کارهای می کنن پس پولش درست نیست ،شما هم وارد این بازار شده بودید چقدر ضرر کردید

«اللهم عجل لولیک الفرج»
اصلا این کارو نکنید، ببین حرف یه عده دختر ۱۴ ۱۵ ساله اینجا رو گوش نده، سنت بره بالا دیگه شرایط واسه ...

اره منم 32سالمه آدم دیگه رغبتی به تاهل و پذیرش مسئولیت نداره زیر سی سال خوبه یعنی 25-30

«اللهم عجل لولیک الفرج»
ممنون بابت راهنمایتون ،من یکسال داخل این بازار بودم علاوه بر اینکه 20میلیون ضرر کردم از نظر روحی هم ...

این بازار فقط روی ترس آدم ها کار می‌کنه.

این بازار فقط روی ترس آدم ها کار می‌کنه.

من تو کف قیمت فروختم و الان خیلی رشد کرده این بازار فقط و فقط استرس و اضطراب ادمارو زیاد می کنه ،آرامش از هرچیزی مهمتره ،ادمارو اگه هم پولدار کنه یه پولدار افسرده و عصبی می کنه اگه زنده موندی و سکته نکردی چون تنش زیاد داره و احتمال سکته تو این بازار زیاده ،چون دیدم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»