2777
2789
عنوان

این کیه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ی عده انگار سنشون ک میره بالا مغزشون از کار می افته

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

اسم کاربریت مناسب مادرشوهرته!  

ولی زیاد جدی نگیر. خودت بهتر می دونی این کار ازش بر میاد یا نه...ولی مادربزرگا معمولا فکر می کنن حرف و نظر خودشون درسته. وقتی مورد قبول واقع نشه بهشون بر می خوره.

اگه واقعا قصد همچین کاری رو داشته باشه نباید اجازه بدین...که از الان بدونه پدر و مادر اون بچه دو نفر دیگه هستن و فقط اونا می تونن تصمیم بگیرن. 

در مقابل اگه می تونین در مورد بعضی چیزای بی ضرر نظرشو بپرسین و عمل کنین. مثل انتخاب یه لباس یا همچین چیزی. که اونم خوشحال بشه. مادربزرگه به هر حال. اگه ببینه خودتون نظرشو می پرسین شاید محترمانه  کمی عقب نشینی کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
هم من هم شوهرم هر دو میگیم نه کوتاه دوس نداریم میگه نه حتما باید کوتاه بشه.دوستای گلم راهکار بدین ای ...

خووووب همین که  تشریف مبارکشو آورد شما زیر لب آیت الکرسی بخون به نیت اینکه دهنش بسته شه و آروم تابلو بازی درنیاریا فوت کن 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
هم من هم شوهرم هر دو میگیم نه کوتاه دوس نداریم میگه نه حتما باید کوتاه بشه.دوستای گلم راهکار بدین ای ...

ببین گلم وقتهایی ک مادرشوهرت میاد خونت یا میری خونش موهای دخترت رو خوشگل درست کن ک وقتی دیدش کیف کنه از موهای نوش دیگه ایتجوری قید کوتاه کرذنشو میزنه. هم موهای دخترت حفظ میشه هم احترام بینتون 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
میبینید موهای پسرمو؟نمیدونم چرا هر بارمیبینتش هی میگه ببر سر بچه رو ماشین کن.مریض روانی

واقعا اینا چرا اینکارو میکنن به خدا منم روانی شدم فکر کن هر ساعت بگه ببر موهای این بچه رو کوتاه کن بزار موهاش ضخیم شه .اح خسته شدم دیگه شبا هم تو خوابم میاد 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
ببین گلم وقتهایی ک مادرشوهرت میاد خونت یا میری خونش موهای دخترت رو خوشگل درست کن ک وقتی دیدش کیف کنه ...

آره ممنونم از راهکارت اینم حرف خوبیه امتحان میکنم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن