دخترم 20 ماهشه میخوام یه خورده موهاش بلند بشه چون حالت فر داره وقتی کوتاه هست آنچنان قشنگ دیده نمیشه .به شوهرمم گفتم میخوام موهای دخترمو بلند کنم چون وقتی با کش میبندم براش خیلی ناز میشه شوهرمم قبول کرده .حالا این زنیکه مادرشوهرم میگه میبرم موهاشو کوتاه کنم .شوهرم میگه نه مامان من خوشم میاد بلند باشه کوتاه نکن میگه تو غلط میکنی یه روز از شما پنهان میبرم کوتاه کنم .حالا من چیکار کنم چرا داره دخالت میکنه؟
خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میبینید موهای پسرمو؟نمیدونم چرا هر بارمیبینتش هی میگه ببر سر بچه رو ماشین کن.مریض روانی
من مادر شوهرم یه ساله اول زندگیم می گفت باید بری موهاتو مردونه بزنی حالا فکر کن موهای من تا کمرمه پر هم هست جالب اینجاست خودش عاشق موهای بلنده کلا رد داده مادر شوهرم چه میشه کرد😩