2777
2789
عنوان

این کیه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 74 پست
اصلا زبون آدمیزاد حالیش نیست .هر چقدر میگیم کوتاه نمیکنیم میگه نه من حتما تا عید یه روز میبرمش آرایش ...

بیخود کرده هیچ غلطی نمیتونه بکنه وقتی بچه ات همش پیشه خودته چه جوری میخواد ببره کوتاه کنه

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم من هم شوهرم هر دو میگیم نه کوتاه دوس نداریم میگه نه حتما باید کوتاه بشه.دوستای گلم راهکار بدین این حرفهایی که میگین رو آدم روش نمیشه به بزرگتر از خودش بزنه 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بگو هروقت پدرو مادرش مردن(دور از جونت البته) شما صاحب اختیارش شو الان بچم بزرگتر داره

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

پسر من موهای پر و فر ریز و نرم داره جوری که هرکی میبینه عاشقش میه مادرشوهر گوسفند من میگه ببر سر بچه رو ماشین که موهاش خیلی بلنده ماشین کن موهاش با کیفیت در بیاد.حالا عکس موهای پسرمو میزارم ببینید چقدر مریضه این عنیکه

پسر من موهای پر و فر ریز و نرم داره جوری که هرکی میبینه عاشقش میه مادرشوهر گوسفند من میگه ببر سر بچه ...

اصلا این که مورو ماشین کنی بهتر در میاد یک باور غلطه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

بسم الله این کیه دیگه باز

به شوهرت بگو مامانت بره موهای بچمو کوتاه کنه من میدونم و تو بچه رو برمیدارم میرم خونه بابام از الان واسه من شدن اقا بالاسر

خودت و دخالت نده شوهرت و حسابی پرکن بنداز به جونش

والا من ی بار مادرشوهرم گفت بچه رو با خودت نبر جایی بذارش پیش من شیرتم بدوش با قاشق بش میدم دوس ندارم نوم بیرونی بشه منم گفتمش ممنون از محبتتون ولی بچه خودمه صلاحشو دارم بزرگ شد میگم چقد به فکرش بودید

دیگه الان کاری دخالت نمیکنه😂

دخترم اصلا بغلش هم نمیره چه برسه باهاش تنها بمونه.میترسم وقتی رفتم دستشویی خودش برداره کوتاه کنه

استارتر جان خب بگو مگه بچه رو باهاش تنها میذاری؟؟؟؟

نه عزیزم دخترم اصلا پیشش نمیمونه حتی بغلش هم نمیره

دخترم اصلا بغلش هم نمیره چه برسه باهاش تنها بمونه.میترسم وقتی رفتم دستشویی خودش برداره کوتاه کنه

با شما زندگی میکنه این پدیده؟

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
نه عزیزم دخترم اصلا پیشش نمیمونه حتی بغلش هم نمیره

بچت ادم شناسه :))) تنها نرو پیشش ک رفتی دستشویی ببره بچه رو