دخترم 20 ماهشه میخوام یه خورده موهاش بلند بشه چون حالت فر داره وقتی کوتاه هست آنچنان قشنگ دیده نمیشه .به شوهرمم گفتم میخوام موهای دخترمو بلند کنم چون وقتی با کش میبندم براش خیلی ناز میشه شوهرمم قبول کرده .حالا این زنیکه مادرشوهرم میگه میبرم موهاشو کوتاه کنم .شوهرم میگه نه مامان من خوشم میاد بلند باشه کوتاه نکن میگه تو غلط میکنی یه روز از شما پنهان میبرم کوتاه کنم .حالا من چیکار کنم چرا داره دخالت میکنه؟
خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هم من هم شوهرم هر دو میگیم نه کوتاه دوس نداریم میگه نه حتما باید کوتاه بشه.دوستای گلم راهکار بدین این حرفهایی که میگین رو آدم روش نمیشه به بزرگتر از خودش بزنه
خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
پسر من موهای پر و فر ریز و نرم داره جوری که هرکی میبینه عاشقش میه مادرشوهر گوسفند من میگه ببر سر بچه رو ماشین که موهاش خیلی بلنده ماشین کن موهاش با کیفیت در بیاد.حالا عکس موهای پسرمو میزارم ببینید چقدر مریضه این عنیکه
والا من ی بار مادرشوهرم گفت بچه رو با خودت نبر جایی بذارش پیش من شیرتم بدوش با قاشق بش میدم دوس ندارم نوم بیرونی بشه منم گفتمش ممنون از محبتتون ولی بچه خودمه صلاحشو دارم بزرگ شد میگم چقد به فکرش بودید