2777
2789

هم کارنامه هامون دیر اومد هم این که واقعا بد اصلاح کردن حقمون اینا نبود

قبول دارین حرفم رو یا نه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرسال میگن امسال بدانصافی شد

نه امسال در حق انسانی ها مخصوصا تهش بود دیگه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

حالا ی جور میگی انگار ب بقیه رشته ها نمره اضافی دادنوالا ماهم از اون چیزی ک فکر می‌کردیم خیلی کمتر د ...

قبول دارم ولی برا رشته ما خیلی بیشتر بود یه لحضه تو همین سایت نمره های انسانی ها رو ببین اینا تازه خوباشن

کلا همش به تجربی ها اهمیت میدن ، به هیچ رشته ای بهار نمیدن من که از دیگران عبرت گرفتم می‌خوام برم ری ...

نه همون تجربی برو

میکم ک هر سال دانش آموزان همینو میگن

هر چی شما میگی درسته

کلا همش به تجربی ها اهمیت میدن ، به هیچ رشته ای بهار نمیدن من که از دیگران عبرت گرفتم می‌خوام برم ری ...

الان مثلا نمره‌ی اضافه به بچه های تجربی دادن؟

یا چه اهمیت خاصی بهشون دادن؟ یعنی جواب بی برنامه بودن آموزش پرورش و هم باید بچه های تجربی بدن؟🤣

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بدم میاد متنفرم وسواسی شدیدم

پس برو ریاضی

2790
2778
2791
2779
2792