2777
2789

با مادرشوهرم صحبت میکردم میگفت همکارش بچه هاش کلاس اول و سوم هستن دوساله که کارتون میذاره براشون و انگلیسی صحبت میکنن میگه قشنگ با هم مکالمه میکنن 

دقیق نگفت قراره فردا بپرسم ازش 

بچه های من امسال کلاس سوم و پنجم می‌رن 

هنوزم میشه با این روش یاد گرفت انگلیسی رو؟ 

یه ترم رفتن زبان ولی دیگه مدرسه شروع شد باباشون نذاشت برن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

آره حتما این کارو بگن من خودم از کلاس پنجم میدیدم الان زیانم به نظر خودم نصف بیشترش تاثیر ویدیو خاست

یا کارتون بزار

یا بعدا اگه خودشون خوششون بیاد مثل من یوتیوبشون کامل انگلیسی میشه خیلی کمک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه این کارتونو اینا میگن برا بچه زوده . من خودم که زبانم خوب شده و خیالم راحته بخاطر بازی با گوشی و کامپیوتر اینا بوده و مثلا میدیدم اینجا یک کلمه انگلیسی نوشته و تو بازی عکسشم هست میفهمیدم که کلمه ی فلانی چیه و چیه 

آره حتما این کارو بگن من خودم از کلاس پنجم میدیدم الان زیانم به نظر خودم نصف بیشترش تاثیر ویدیو خاست ...

یوتیوب منظورت کدوم قسمتاشه؟همین کلیپ ها به زبان انگلیسی پخش میشن یعنی؟ 

نه کار کلاس زبان تثبیت میشه فقط تمرین و تکرار و لطفا از الان بفرستینشون برن کلاس

قصد دارم از تابستون آینده دیگه شروع کنم بذارم کلاس و قطع نکنم 

ولی در مورد این روش هم دو به شک شدم اگه تاثیر داشته باشه انجام بدم

قصد دارم از تابستون آینده دیگه شروع کنم بذارم کلاس و قطع نکنم ولی در مورد این روش هم دو به شک شدم اگ ...

داره حتی مدرسه هم جلو میفتن اگه بلد نباشن چون همخ بچها کلاس میرن سطح کلاس مدرسه هم بالا میره خودشون اذیت میشن

من از کلاس دوم رفتم زبان انگلیسی و چینی

بدون کلاس نمیتونن

مثلا تو کارتون پرزنت پرفکت یا انواع پرزنت ها یا فرست کندیشنال این ها که یاد نمیده

باید حتما کلاس بره

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖