2777
2789

چرخ کن باتخم مرغ سیب ابپز مثل کتلت سرخ کن

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشو بپز با پیاز و رب😂 سرخ کن،سیب زمینی هم قاطیش کن😬

قابل خوردنه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

لوبیا پلو

قیمه

این دوتارو یه دوستم که گیاه خواره  با سویا درست کرد من دوست داشتم باحال بود 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سویا سرخ کن با سیب زمینی خیار شور گوجه 

یا 

گوت نرغ رو خورد کن قشنگ یویا هم از قبل خیس کن بریز خورد کن خورد ش قاطیش کن مثل فلافل سرخ کن 

خوشمزس 

ادویه هم زردچوبه فلفل و.. اصافه کن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

پیاز سرخ کن سویا و هویج و عدس و رب و ادویه 

با نون و سیب زمینی سرخ کرده 

خیلی خوب میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

برنجای مخلوط 

مادرم سوبارو اول آبپز می‌کنه بعد ی عصاره ی مرغ میزنم بهش آبش ک کشیده شد تو پیاز داغ فراوان سرخش می‌کنه 

بو نمی‌ده و خیلی هم خوشمزه میشه ولی میگن ضرر داره زیاد نخور 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

با زردچوبه و نمک و فلفل درحد یه دیقه بپز بعد قشنگ بچلون ابشو بگیر

با گوشت چرخی بریز تو میکسر قاطی شن بعد پیاز و سیب زمینی  و دو سه حبه سیر تو حتما رنده کن اونو نریز تو میکسر ادویه هم زردچوبه نمک فلفل پاپریکا پودر سیر ادویه‌کاری بزن یدونم تخم مرغ

خیلیییییی کتلت خوشمزه ای میشه

تو آن معجزه ای برای من که در ناامید ترین لحظه ها میرسد♥️