2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین دوران زندگیم بود

وسایل شخصی ببر بستگی ب خوابگاهتم داره امکانات ما کم بود تو لگن لباس میشستیم😂😂

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خواهرم خوابگاهیه ب عنوان ی بزرگتر میگم 

ب هیچکس اعتماد نکن 

سعی کن سازش کنی در عین حال نزار ازت سو استفاده بشه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

من دو دلم نمی دونم برم نرم اگه نرم باید یا با سرویس برم یا ماشین بخرم که متاسفانه پول ماشین هم فعلا ...

اخ دقیقن منم و گرنه باید همین کارو کنم با ماشین خیلی سختم میشه صبحه خیلی زود باید پاشم بعد ازظهرم برسم خونه

بهترین دوران زندگیم 

اولش لازم نیس با همه صمیمی شی تا بشناسی ضعف از خودت اولش نشون نده اسرار خونتون رو نگو 

بد همکلاسی تو پیش هم اتاقی یا همکلاسی نگو

سعی کن اگر از یکی خوشت میاد به کسی نگی چون پر میشه

و اینکه واقعا خوش میگذره 

وسایل تو نت بزن کامل میاد

🌙✨️

اخ دقیقن منم و گرنه باید همین کارو کنم با ماشین خیلی سختم میشه صبحه خیلی زود باید پاشم بعد ازظهرم بر ...

من شهری که می خوام برم ۴۰ دقیقه دوره 

بابام میگه می‌برمت و میارمت اینجوری نمیشه هم من معذب میشم و هم خطرناکه 

از طرفی هم رفتار کسایی که تو خوابگاه هستن رو میبینم دوست ندارم برم 

2790
2778
2791
2779
2792