2821
2789
عنوان

فرض کنید

131 بازدید | 17 پست

یه پسری باهاتون شوخی میکنه همیشه موقعی که پیشش هستین دنبال اینه که یه بحثی بندازه شروع کنه صحبت کردن باهاتون

همش بهتون لبخند بزنه

ازتون اطلاعات شخصی مثل سنو محل زندگی و.. اینارو بپرسه

ولی پیشنهاد نده دلیلش چیه واقعا؟

داره ایسگا میکنه یعنی😂

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

داره بررسی می‌کنه و هول نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داره بررسی می‌کنه و هول نیست

یعنی بنظرتون ممکنه بهم حسی داشته باشه یا من توهم زدم

یبارم بهم گفت به هم میایم

خب منم ازش خوشم میاد ولی خب منتظرم یچیزی بگه که نمیگههه

یعنی بنظرتون ممکنه بهم حسی داشته باشه یا من توهم زدمیبارم بهم گفت به هم میایمخب منم ازش خوشم میاد ول ...

بله حس داره ولی مطمین نیست در مورد انتخاب برا همین زیر نظر دارع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ایستگاه کرده والا به غیر از این🤣🤣🤣

😂😂پس ممکنه توهم زده باشم

آخه رفتاراش یچوریه هرکسی باهاش این مدلی رفتار شه مطمئنا با خودش فکر میکنه که طرف ازش خوشش اومده