2777
2789
نمیدونم خدا بزنه به کمرش چقد از خدا خواستم تاوان دل شکستمو بده 16سالگی تو ی محیطی کار میکردیم با نظا ...

😢😢 واقعا ناراحت شدم 

اینم عدالت روزگاره دیگه یه دختر اونجوری می‌زاره جلو پای من 

یه پسر اینجوریم جلو پای شما

ولی بنظرت ، یک درصد 

اینکه(حالا من که نمی‌شناسمش ولی طوری که شما میگی) اینکه کارتون به اونجاها نرسید و قبل نامزد و.... پی بردین به اینچیزا بهتر نیست؟

چرا با این دید نگاه نمیکنی که شاید لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاست؟؟ 

خودتو اذیت نکن لطفاً ، تا هست اینهمه پسر خوب و دختر خوب 

وقتی کسی قبل اینکه محرمش بشی یا.... خودش رو نشون بده 

درسته شاید دل آدم بشکنه 

ولی امداد الهی هست که قبل اینکه کار آدم جلوتر بره آدمت رو میشناسی

دقیقا مثل خود من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢 واقعا ناراحت شدم اینم عدالت روزگاره دیگه یه دختر اونجوری می‌زاره جلو پای من یه پسر اینجوریم جلو ...

ااره میدونم اون ک قطعا لیاقت منو نداره از لحاظ مالی و خانوادگی و ابرو و سطح سواد و غیره از ما پایین تره 

میدونم ی روزی پشیمون میشه و میاد مث اون س باری ک اومد ولی این دفعه میخوام نابودش کنم میبندمش ب تخریب 

شما دختره مگه چکار کرد؟ 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
من نماز میخونم قرانم گوش میدم ولی همش گریم میگیره همش میگم خدا چرا من ـمگ من چکار کردم هییییییی اه م ...

چرا آخه 

خودتو اذیت نکن وجدانن...

فکرت رو ازش بکش بیرون 

اگه عکسی پیامی چیزی داری طوری پاکش کن که کلا برای همیشه پاک بشه 

دنبال زندگی جدیدت باش 

مطمئنم اگه خودت رو به خدا نزدیک تر کنی ، یه آدمی میاد سراغت که خودت بعدش خداروشکر میکنیم بابت اتفاق های گذشته که باعث شد به اون آدم جدیده برسی...

اگه مذهبی هستی چادر بپوش و هیئت و مراسم زیاد برو 

معمولا پسرایی که واقعا مذهبین و با دختری اهل دوستی نیستن مادراشون اونجا براشون دنبال دختر میکردن(البته منظور استفاده ابزاری خدایی نکرده از هیئت و اینچیزا نیست ) 

دوتا کانال معروف هست توی ایتا کانال های خوبین من خودم عضوشونم ، 

اگه خواستین عضوشون بشین ، ادمینشم واقعا به من خیلی کمک کرد ، خانم خیلی خوبیه(راجب ازدواج و اینچیزاست خاطراتشون رو میگن و راهنمایی میکنن و.... اگه خواستین درخواست بدین اینکه رو براتون بفرستم)

ااره میدونم اون ک قطعا لیاقت منو نداره از لحاظ مالی و خانوادگی و ابرو و سطح سواد و غیره از ما پایین ...

دختره راستش کاری نکرد 

یعنی فک کنم اونم از من خوشش میومد(ولی خب گفتم اونموقع خیلی بچه بودم ، خودم واقعیت جوگیر بودم و نمی‌دونم از چیه اون خوشم اومده بود😂😂)

اون موقع میخواستم بش بگم ولی خجالتی بودم روم نمیشد(مال کلاس زبان بود)

گذشت و گذشت بعد دوسال دیدم کلا خیلی با من فرق می‌کنه و دیدم اصلا بردم نمیخوره)

ارتباطی باهاش نداشتم و کلا حتی بشم چیزی نگفتم خداروشکر 

ولی خب واقعا حکمت خدارو دیدم ، به شکل عجیب غریبی خدا بهم نشون داد که ذاتش کلا چیزی دیگست 

البته میگم خب بچه بودم اونموقع...

2790
2778
2791
2779
2792