2777
2789

سادگی در عین حال بسیار زیباست 

از لحاظ پسرا دختری که سر سنگینه عشوه مشوه نمی‌ریزد خودشو کوچیک نمیکنه بهترین دختر به حساب میاد میگه وقتی این اینجوریه یعنی اگر وقتی به من وابسته بشه کسی دیگه ای جای منو نمیگیره 

من خودم آرایش زیاد نمیکنم یه رژ و یه کرم میزنم میرم بیرون لباسمم لباس خواسی نیست بگیم خیلی خفنه نه یه کت و شلوار میپوشم سوار ماشین میشم میرم میام 

خواستگار تا دلت بخواد زیاد دارم تو هفته ۲تا خواستگار داشتم سرجمع ۱۴تا خواستگار داشتم واسم سر و دست میشکوندن ولی وقتی خودمو دوست داشته باشم نیازی به هیچگونه پسری ندارم وقتی رو پای خودمم نیازی ندارم کسی بهم مهرو محبت بکنه 

مهندس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه حرفیه😐😐من پسرم ، ۲۰ سالمه اتفاقا عاشق یه دختر همین مدلی شدم اصلا آرایش نداره یه تار موشم بی ...

20سالته؟ 

همسن عشقی ک تو حسرت دارم میمیرم

اگه عاشقشی تورو قران ولش نکن 

خانومت کن اونو 

هی

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
خاستگار ام اکثرن 29یا بالای30ان ولی خودم 20ام

بنظرم با چنین اختلاف سنی ازدواج نکن 

اینجا میگن هرچی اختلاف سنی بیشتر بهتر...

ولی من دور و ورم دیدم هرچی کمتر اتفاقا بهتر 

کلا اینجا نظراتشون عجیب غریبه😅

بنظرم با چنین اختلاف سنی ازدواج نکن اینجا میگن هرچی اختلاف سنی بیشتر بهتر...ولی من دور و ورم دیدم هر ...

ن ازدواج نمیکنم 

عشق نوجوونیم هنوز تا20سالگی تو مغزمه تا اون بیرون نره نمیتونم ازدواج کنم

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
2790
2778
2791
2779
2792