2777
2789
عنوان

هر بار که خواستگاری رد میکنم

161 بازدید | 14 پست

هر بار که خواستگاری رو رد میکنم واقعا هم به دلم نمیشینه رد میکنم واقعا خودمورمیشناسم نمیتونم مثلا با اون آدم باشم مادرم یجور رفتار میکنه حس عذاب وجدان میگیرم متنفرم از این حس 😭

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

من که تا حالا خواستگار راه ندادم ۲۲ سالمه دوماه دیگه ۲۳ سالمع

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟خب کار خوبی میکنی باید به دلت بشینه

26 مگه میشه آخه آدم یخاطر خوش آمد دیگران ازدواج کنه 

منم دوست دارم ازدواج کنم ولی ازدواج درست حداقل از طرف خوشم بیاد 

آخه نمیدونی یجور رفتار میکنه انگار من اشتباه میکنم 

خانوادت چیزی نمیگن

نه دیگه جهیزیه آماده نبود زیاد راه ندادم 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

چون مادرت می‌دونه از رو تجربه که خواستگار داشتن همیشگی نیست برا یه دختر .

میدونم ولی خب چجوری با کسی که ازش خوشم نمیاد برم تو رابطه بحث یکی دو روز نیست بحث ی عمر زندگیه 

میدونم ولی خب چجوری با کسی که ازش خوشم نمیاد برم تو رابطه بحث یکی دو روز نیست بحث ی عمر زندگیه

آره درسته حق داری. ولی شاید تو داری زیادی سخت میگیری. مادرت میبینی الکی رد می‌کنی بهت میگه دیگه عزیزم. مگه قراره از آسمون کسی بیاد .وقت و سن که صبر نمیکنه برا آدم.

آره درسته حق داری. ولی شاید تو داری زیادی سخت میگیری. مادرت میبینی الکی رد می‌کنی بهت میگه دیگه عزیز ...

نه اتفاقا زیاد سخت گیر نیستم ولی خب طرف باید به دل آدم بشینه مثلا فک کن طرف با ده سال اختلاف سنی اصلا نمیتونم باهاش ارتباط،بگیرم 

بعد تیپ و قیافش اصلا به دهه من نمیخوره وای حتی فکر میکنم یجوری میشم نمیتونم چون خودمو میشناسم رد میکنم 

نه اتفاقا زیاد سخت گیر نیستم ولی خب طرف باید به دل آدم بشینه مثلا فک کن طرف با ده سال اختلاف سنی اصل ...

چی بگم خوب هرکس نظری داره تا ده سال اتفاقااوکیه به خاطر مباحث عقل و منطق و درک پسرا. ولی خوب هرکس نظری داره موفق باشی عزیزم.