2777
2789
ینی درواقعیت درخواست بدن اینطورنیس

نمیدونم چی بگم ولی من دیدم که میگم چه تو محازی چه تو واقعیت 

مردا بیشتر با ارایش کرده ها و شل حجابا گرم میگیرن البته برای دوستی و سرگرمی

ولی برای ازدواج حسابی حواس شونو جمع میکنن

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

غیرت زیاااااد رو حتما باید بتونی تحمل کنی

من نمیفهمم چرا میگن کوردا غیرتین من هر چی دختر کورد میشناسم آزادن از لحاظ حجاب که اصلا گیر نمیدن بهشون تو بقیه چیزها آزادن واقعا کو کوردا غیرتی؟ بین دوستام اصلا ندیدم بگن پدر یا برادرمون غیرتیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرمانشاهببین ما الانشم تو خانواده همسرم بغیر از برادرش پیش همه مردا شال میپوشیم جدیدا تو عروسیا نمیپ ...

خب فکر کنم کرمانشاه نسبت به کردستان و اذربایجان غربی اعتقاد به حجاب بیشتره 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خب فکر کنم کرمانشاه نسبت به کردستان و اذربایجان غربی اعتقاد به حجاب بیشتره

آره خیلی

حالا یچیزم بگم نسل جدید بچه ها زیر بار حرف نمیرن 

اینه ک یکم وضعیت رو ب بهتر شدنه

تو خیلی دلت پرها

من خودم آدم بی حجابی نبودم خونه پدرمم 

چون توی خونه ما روند زندگی فارسی بود و کسی ب من گیر نمیداد ولی الان شوهرم با اینکه خیلی عاشقشم ولی از این موضوع اذیتم میکنه کمی

کدوم شهر هستید؟شاید شهرها فرق میکنه کردهای اذربایجان غربی اوایل دهه هشتاد بدون شال و روسری تو جمع ه ...

کورد های سنندج هم خیلی فکرشون بازه اصلا تعصب ندارن ما ترکیم تو جمعشون بودیم واقعا تعجب کردیم 😂اصلا حجاب نداشتن به هم دست می‌دادن مرد و زن غریبه روبوسی میکردن. دوست سقزی دارم اونام اصلا اعتقادی به حجاب و محرم نامحرم ندارن