2777
2789

همسر من کورده ولی کورد سنندج

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوردا مرداشون خیلی خوب و خانواده دوست و مهربونن فقط خانواده براشون خیلی مهمه اگه رابطت با خانواده همسرت خوب باشه زندگیت گلستون میشه ولی اگر نه ممکن هست تو زندگی دچار چالش بشی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

همه جا خوب داره بد هم همین طور 

من خودم کرمانشاهیم شوهرم همینطور

اخلاق شوهرم و برادراش با پسر عمه هاش زمین تا اسمونه

رفتار با خانوماشون چیدمان منزل و مسافرت رفتن و ...

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

غیرت زیاااااد رو حتما باید بتونی تحمل کنی

عزیزم غیرت یه ویژگی خیلی مثبته که بین مردای کورد وجود داره مثلا غیرتشون اجازه نمیده از زن یا اقوام زن کمک مالی بگیرن یا غیرتشون اجازه نمیده که زنشون کارای سنگین انجام بده ولی تعصب خیلی به زندگی آسیب میزنه و متاسفانه الان خیلی از مردای ما بیغیرت شدند و متعصب

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

همه جا خوب داره بد هم همین طور من خودم کرمانشاهیم شوهرم همینطوراخلاق شوهرم و برادراش با پسر عمه هاش ...

کدوم شهری

بافارس ازدواج نمیکنن

نه اتفاقا خیلیاشون با فارس ازدواج میکنن

بافارس ازدواج نمیکنن

با هر قومیتی وصلت دارن من دیدم خانوم از زنجان تبریز حتی سیستان و بلوچستان با کرمانشاهی وصلت کردن

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

عزیزم غیرت یه ویژگی خیلی مثبته که بین مردای کورد وجود داره مثلا غیرتشون اجازه نمیده از زن یا اقوام ز ...

عذر میخوام ولی قبول ندارم

غیرت زیاد در مورد حجاب و ی سری مسائل خیلی مرسومه توی کوردای اصیل و اگه اینجور باشه عذاب دهندس ب نظرم

عذر میخوام ولی قبول ندارمغیرت زیاد در مورد حجاب و ی سری مسائل خیلی مرسومه توی کوردای اصیل و اگه اینج ...

اتفاقا کرد ها در مورد حجاب مخصوصا حجاب سر خیلی راحتگیر تر از بقیه اقوام هستن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️