2777
2789
با هر قومیتی وصلت دارن من دیدم خانوم از زنجان تبریز حتی سیستان و بلوچستان با کرمانشاهی وصلت کردن

هر موردی سمتم اومده برای دوستی بوده و عذرخواهی میکنم رابطه هم میخاستن بعضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خودم کرمانشاهی هستم و در کرمانشاه دست کم سه نوع زبان مختلف کوردی وجود دارد که زبان هم را تا اندازه ای متوجه نمی‌‌شویم و ایل های مختلف در کرمانشاه، فرهنگ و خصوصیات اخلاقی منحصر به فردی دارند اما تشخیص خصوصیت و رفتار افراد به قومیت و نژاد آن ها هیچ ربطی ندارد و بستگی به نوع تربیت خانوادگی آن ها دارد ممکن هست خلاصه اینکه بگوید فلان قومیت چه اخلاقی دارند ممکن هست استثناء وجود داشته باشد بنابراین ملاک شما نباید چنین چیزی باشد بنابراین بستگی به اخلاق منحصر به فرد آن شخص دارد نه قومیت،،،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

غیرت زیاااااد رو حتما باید بتونی تحمل کنی

غیرت سر چی منظورتونه؟ 

اگه منظورتون حجاب و بیرون رفتنه که واقعا این طور نیست دیگه مثل قبلا نیست زمان قاجار و زمان شاه این تعصبات بوده

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

اتفاقا کرد ها در مورد حجاب مخصوصا حجاب سر خیلی راحتگیر تر از بقیه اقوام هستن

تا دو سال پیش اگه میرفتی عروسی همه با روسری میرقصیدن 

الان ی کوچولو شل کردن 

از وقتی حجاب تو خیابونا و در ملا عام یکم ضعیف شده 

هر موردی سمتم اومده برای دوستی بوده و عذرخواهی میکنم رابطه هم میخاستن بعضا

ببخشید خودتون ساکن کرمانشاهید؟ 

متاسفانه مردا از رو ظاهر و پوشش قضاوت میکنن که اشتباهه

شما پوشش تون چطوره؟

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

هست ولی انگشت شمار

مثلا من شوهرم عمرا نمیذاره با مانتوی کوتاه تر از زیر باسن برم بیرون مگر اینکه شلوارم گشاد باشه یا مثلا هیچوقت توی خیابون و بازار شالم نمیفته چون خیلی ناراحت میشه