2777
2789

خونم کوچیکه اینم همش در حال بریز به پاش. کمد لباسو میریزه تا برم جمع کنم کابینت رو باز میکنه کلی ظرف میریزه.. تموم دست پاهام درد میکنه از بس جمع میکنم میشورم میسابم... از زندگی سیر شدم خونم کوچیکه و شلوغ 

به سه یا 4 سالگی برسه ببریش مهد خیلی خوب میشه اونجا انرژیش تخلیه میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم نه ساله هست میریزه و میپاشه البته خودش در نهایت جمع میکنه😄😄😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همه بچه ها همینن...داره سعی میکنه محیط اطرافو بشناسه...عادت کن به این موضوع و سخت نگیر بهش

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

پسرم نه ساله هست میریزه و میپاشه البته خودش در نهایت جمع میکنه😄😄😄

سلام خوبین؟نی نی جدید چطوره؟😃

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

سلام خوبین؟نی نی جدید چطوره؟😃

سلام سلام 

ممنونم خوبه خداروشکر 

این هفته واکسن داره😅

من رفتم مرحله بعد و تکرار دوباره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پسرم ۲۰ماهشه هرچی میریزه یه چش قره میرم بهش خودش همشو جمع میکنه خودشم مرتبه هیچی وسط خونه نمیریزه میبره میریزه تو سطل زباله پوست شکلاتی بستنی هر چیزی 😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

پسرن یکساله شه

با رورک فصولی بجای چهاردست که نمیره ولی کا ر خودشو میکنه

هرچی بزگتر باز سختی ش بیشتره

راه افتادن و بعد ۲تا ۴سالگی سن لجبازی

با توجه به بچه های اطرافم که دیدم

وکلا دیگه میدونیم هزچی بزرگتر سختی ببشتر

ولی سن براینکه دسشویی وخودش هم بتونه بشوره

خب خوبتر میشه 

وحتی قشنگ غدادمیخوره دیگه حب بهتر میشه دیگه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

پسرمنم خیلی شیطونه داره دوسالش میشه ،پسرعموم هم یه پسر۵ساله داره درحدی شیطونه ک هرجا میرن همه میگن وای اینا اومدن اما عروس عموم همیشه میگه خداروشکر ک سالمه اگر مریض بود اونوقت باید غصه میخوردم الانم باز حاملس🥲