2777
2789
عنوان

خانم ها شوهرم طوری رفتار میکنه

305 بازدید | 26 پست

که همش احساس عذاب وجدان دارم

مثلا (اگ اون تاپیک بالاخره رفتم دکتر رو بخونید بهتر متوجه میشین)

میگه ک حال بدی اورده تو مغازه 

انرژی مینفی اوردی بازارم کساد شد باز 

میگ اینجا منبع درامده نباید حال. بد و انرژی منفی بیاری داخل 

مغازه داره

همشششششششش عذاب وجدان میده بهم 

لوسه

😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تو هم غر میزنی اعصاب منو بهم میریزی انرژی منفی میاری تو خونه عجب مردک نفهمیه

دیونم کرده

میگ هروقت میای مغازه حالت بده یا مثلا بحثی چیزی داریم 

بازارم کساد میشه

😇

بخدا همش ی چیزهایی بهم میگ دیونم میکنه گاهی اواقات

منم همینطور شرایطم ،افسرده شدم حیلی خجالتی تر از قبل شدم اصلا روم نمیشه برم بیرون حالم از خودم بهم میخوره اینقدری که ناامیدم کردع از خودم

دیونم کرده میگ هروقت میای مغازه حالت بده یا مثلا بحثی چیزی داریم بازارم کساد میشه

بگو بحث انرژی بد نیست

بحث اینه تو زن داری و دلداری دادن بلد نیستی

همسر بودن بلد نیستی باعث میشی من ازت ناراضی باشم و خدا هم کارتو راه نمیندازه

والا شوهر من هروقت بحث کنیم یا من ناراحت بشم اون روز کارش بهم میپیچه میاد میگه ببخش منو امروز نارضایتی تو باعث شد کارم پیش نره

منم همینطور شرایطم ،افسرده شدم حیلی خجالتی تر از قبل شدم اصلا روم نمیشه برم بیرون حالم از خودم بهم م ...

منممممممم دقیقاااا 

کلاس هلال احمر اسم نوشتم میگ چه خبره بشین تو خونه 

زن خوب نیست دائم بره بیرون 

راضی میشه ها ولی اولش اینطوری میگ بهم

یا برای اینک پاپ اسمیر دادم وقتی گفتم بهش چپ چپ نگام میکرد میگفت خدایا بسته دیگ خسته شدم تا میام ی نفس بگیرم مشکل میزاری تو دامنم

خب من چ گناهییی دارم مگ من خواستم ک مریض شم بجای اینک بگ چیزی نیست حالم رو خوب کنه تو دلم. رو خالی میکته

😇

بگو بحث انرژی بد نیستبحث اینه تو زن داری و دلداری دادن بلد نیستیهمسر بودن بلد نیستی باعث میشی من ازت ...

وای چقدر فهمیدست شوهرت 

چه حرف خوبی حتما دوباره بحثش پیش بیاد میگم بهش البته شوهرمن انقدر پروک

😇

دیونم کرده میگ هروقت میای مغازه حالت بده یا مثلا بحثی چیزی داریم بازارم کساد میشه

عزیزم یه اشنایی شوهرش  مغازه داشت اینجوری بود تا زنه میرفت پیشش بهونه میاورد غر میزد،بعدا زنه فهمید مزاحمش بوده ومرده با زنا حرف میزده وشماره میگرفته

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

منممممممم دقیقاااا کلاس هلال احمر اسم نوشتم میگ چه خبره بشین تو خونه زن خوب نیست دائم بره بیرون راضی ...

عزیزم یه چاره ای برای زندگیت بکن

اولا سعی کن شخصیت مستقلی داشته باشی

کلاس برو به قول خودت و اصلااااااا به غر زدناش توجه نکن

به سلامتیت برس

انقدر خودتو جلوش بی ارزش دونستی و ساختی که واقعا باورش شده تو ارزش نداری

برو پیاده روی

برو خونه ی دوست و آشنا و سعی کن رو روحیه ات کار کنی

وای چقدر فهمیدست شوهرت چه حرف خوبی حتما دوباره بحثش پیش بیاد میگم بهش البته شوهرمن انقدر پروک

شوهر منم این نبود 

هیچ شوهری جلو زنش کم نمیاره

رو بدی بدتر میشه

قلقشو باید پیدا کنی و رامش کنی

اگه نمیتونی برو پیش مشاور

فقط نباید بفهمه