2777
2789
عنوان

کادر درمان😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادر درمان نه فقط پزشکی😂البته الان خیلی آگاه شدن قبلنا میگفتن هرکی زرنگه بره تجربی دکترشه

اره یادمه چه زخم خورده هایی بود نسل ماها خوشحالم حرفشونو گوش ندادم،بچه های الان و که میبینم کسی اجازه نداده براشون تعیین تکلیف کنه حرصم میگیره حس بدبختی میکنم

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

یکیش برنامه نویسیه

چه زبانی؟ 

من دارم پایتون یاد میگیرم نمیدونم بعدش میتونم پروژه ای چیزی گیر بیارم یا نه، حس میکنم فریلنسرایی که پروژه برنامه نویسی میگیرن خیلی بهتر از منن و من نمیتونم به پاشون برسم🥲

هرچند هدف بلندمدتم هوش مصنوعیه 

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

کادر درمان نه فقط پزشکی😂البته الان خیلی آگاه شدن قبلنا میگفتن هرکی زرنگه بره تجربی دکترشه

حقیقتا این الانم ریشه کن نشده 

من انسانیم و هر کی میشنوه انسانیم میگه آهااا میخوای تربیت معلممم قبول شییی؟؟؟ آخییی 😐💔

در حالی که دنیا داره به دست انسانیا اداره میشه😑🤦‍♀️

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

چه زبانی؟ من دارم پایتون یاد میگیرم نمیدونم بعدش میتونم پروژه ای چیزی گیر بیارم یا نه، حس میکنم فریل ...

پایتون و سی و انگولار،باید زیاد تمرین کنی و پروژه بزنید تا دستت راه بیفته هر کاری تلاش میخواد

اینطور نیست من الان شغل خودمو دارم و آینده شغلیم چند سال بعد بهترم میشه چون الان تمرکزم روی درس هم ه ...

این سلیقه بابای شماست عزیزم وگرنه بیشتر دندون و پزشکی رو ارزشمند میدونن نه بقیه تو خانواده و خاندان ما که اینطوریه

خدایا خودمو به تو سپردم.

حقیقتا این الانم ریشه کن نشده من انسانیم و هر کی میشنوه انسانیم میگه آهااا میخوای تربیت معلممم قبول ...

واقعا متاسفم برای این فرهنگ غلط که هنوزم هست البته منظورم از بچه های الان این دهه نود یا ویژه بعده

این سلیقه بابای شماست عزیزم وگرنه بیشتر دندون و پزشکی رو ارزشمند میدونن نه بقیه تو خانواده و خاندان ...

اره خب منم همینو میگم بابام حتی بی ارزش تریم شغل کادر درمان براش ارزشمند تر از مهندسی شریف وامثالهم و رشته های انسانیه

از نظر من شغل مقدسیه از این نظر که تو جنگ همه تهران رو تخلیه کردن جز کادر درمان و آتش نشان و ...

حمله نکنید از نظر من رفتگری هم شغل مقدسیه چون زحمتکش هستن و باعث اسایش مردم میشن

یکسری شغلا بنظرم ارزشی فراتر ازدرآمد دارن

بنظرم خوب کردن حال آدما خیلی قشنگه 

یا نجات جونشون

درکل شغل هایی هستن با ریسک بالا فرسایش و سختی زیاد  ولی یه دنیا عشق

دیدگاه خانواده ایرانی قطعا این نیست 

ولی دیدگاه من اینع

الان توی جامعه تجربی خیلی بولد شده چون خب همیشه ادم بیمار هست و نیاز به درمان دارن

اما کلا رشته های تاپ توی شریف و امیرکبیر 

پزشکی.دندان.دارو

روانشناسی و حقوق دانشگاه تاپ

همیشه باارزش هست. و با پرستیژ

تجربیو هرکسی نمیتونه سمتش بیاد واقعا 

هم باید خیلی ممارست و عشق واسه درسای دبیرستان داشته باشی و عشق درمان کردن و کشیک و نجات جون ادما و تمام سختیای قبولیشو به جون بخری...

هفت سال عمومی . دوسال طرح.. بعد حقوق میشه ماهی ۳۰/۴۰ تومن تازه..

بعد دوباره کنکور میدی برای تخصص.. چهار سال تخصص..دو سال طرح.. فوق تخصص هم سه چهار سال..

طرف میشه بالای ۳۵ سال و تازه به درامد میرسه

واقعا عشق میخواد و زحمت 

ولی اجبار والدین اصلا خوب نیست..

نتیجه اش میشه ۶۰۰ هزار نفر تجربی که به عشق پزشکی میان و کلا ۴/۵ هزار نفر سه رشته تاپ و دولتی میارن و پردیس

مثل رشته ریاضی ک الان کلی مهندس بیکار هست...

بعدا یه عالمه پزشک سهمیه هم داریم ک معمولا چون درسیم نخوندن بیکارن..

وگرنه درسشونو خوب بخونن درامد خوبی خواهند داشت

.

نه همش مانی نیست یکیش خود من شغل من (البته الان پاره وقت کار میکنم تا یکسال دیگه که درسم تموم بشه)در ...

شغلتون چیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏