2777
2789
عنوان

کادر درمان😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 58 پست
همچین چیزی نیست اگر هم بگن بخاطر اینکه بعدش بیکاری نیست شاغل بشن بچه هاشونهر رشته ای که کار باشه میگ ...

اینطور نیست من الان شغل خودمو دارم و آینده شغلیم چند سال بعد بهترم میشه چون الان تمرکزم روی درس هم هست ولی بابام خواهرمو که پرستاره از نظر شغلی برتر میبینتش ،حتی دانشگاهی که درس خوندیم هم باهم قابل مقایسه نیست خواهرم آزاد خونده من یکی از بهترین دولتی های تهران ولی اونو بهتر می‌دونه انگار

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

والا خونواده من پرستار وماما و امثال اینارو از مشاغل برتری که کادر درمان نیست سر تر می‌دونه مخصوصا ب ...

چمیدونم ما که تو خانوادمون همه جوره داریم از پرستار و ماماش بگیر تا ارایشگر و معلم 

خانمای معلم خیلی خیلی از شغلشون راضی ترن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چمیدونم ما که تو خانوادمون همه جوره داریم از پرستار و ماماش بگیر تا ارایشگر و معلم خانمای معلم خیلی ...

اره خب معلما شغلشون راحت تر از کادر درمانه سه ماه تعطیلی دارن محیط کارشون بهتره نسبت به بیمارستان

اینطور نیست من الان شغل خودمو دارم و آینده شغلیم چند سال بعد بهترم میشه چون الان تمرکزم روی درس هم ه ...

این نگاه پدرته ، شاید چون اون الان درامد داره

منم خواهر پرستار دارم ولی منو باکلاس تر از اون میبینن 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
این نگاه پدرته ، شاید چون اون الان درامد دارهمنم خواهر پرستار دارم ولی منو باکلاس تر از اون میبینن

بله  این نگاه پدرمه و اشتباهه البته از نظر درامدی درآمد من بیشتره با اینکه پاره وقت  یا پروژه ای کار میکنم چون وقت ندارم  قطعا درآمدم چند برابر اون میشه وقتی درسمو تموم کنم

دیگه ثابت شده پول فقط تو کادر درمان نیست

ولی کلا یکم داره اوضاع بهتر میشه تا چند سال پیش خیلی بدتر بود

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

که خیالشون از شغل بچه سوم راحت باشه چون تنها رشته ای که تو کشور فعلا تقریبا شغل داره و کمتر بیکارن کادر درمان 

و دوم اینکه می‌خوان پز بدن متاسفانه 

ولی خب کادر درمان واقعا مناسب هر آدمی نیست اگه با روحیه سازگار نباشه خیلی شغل فرسایشی هستش 

دیگه ثابت شده پول فقط تو کادر درمان نیستولی کلا یکم داره اوضاع بهتر میشه تا چند سال پیش خیلی بدتر بو ...

اره دقیقا ثابت شده ولی خانواده ایرانی همچنان دست بردار نیست

که خیالشون از شغل بچه سوم راحت باشه چون تنها رشته ای که تو کشور فعلا تقریبا شغل داره و کمتر بیکارن ک ...

اره درسته ولی خب من واقعا هم تحصیلاتم هم نوع شغلم هم محیط کارم و درآمد و همه چیز بهتر از اونه ولی پدرم انگار این ملاکا واسشون مهم نیست کادر درمان بودن مهمه 

حقیقتا خود من که اصلا کادر درمان و افراد با پرستیژی نمیبینم، بعضی وقتا دلمم براشون میسوزه چون خیلی شغل طاقت فرسایی دارن 

از نظرم شغل هایی پول و پرستیژ خوبی دارن که کارآفرین و صاحب شرکت و کارخانه دار و اینا باشی، هرچند خیلی مسیر سختیه ولی جالبه که تو ایران این شغلا از بس کم و پر ریسکن به چشم نمیان چون اقتصاد خرابه همه میخوان جایی برن که یه تضمینی باشه

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

حقیقتا خود من که اصلا کادر درمان و افراد با پرستیژی نمیبینم، بعضی وقتا دلمم براشون میسوزه چون خیلی ش ...

دقیقا حرف دلمو زدی بخدا من اطرافیانم پزشک و پرستار و اینا زیاده وپدرم تحت تاثیر اوناس درحالیکه خودشون راضی نیستن و میبینم چقد سخت کار میکنن چقد سخت تلاش کردن  حالامحیط کارشون هم که نیاز به توضیح نداره با محیط کار کسی که تو شرکت مهندسی،دانشگاه ،بانک ،مدرسه ،...کار میکنه قابل قیاس نیست اصلا