2777
2789
عنوان

کادر درمان😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 58 پست
حقیقتا این الانم ریشه کن نشده من انسانیم و هر کی میشنوه انسانیم میگه آهااا میخوای تربیت معلممم قبول ...

شت😑

اهمیت نده بهشون عزیزم

♥موفق باشی قشنگم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من شغل مقدسیه از این نظر که تو جنگ همه تهران رو تخلیه کردن جز کادر درمان و آتش نشان و ...حمله ...

بنظرم پزشکی یه رسالته ک از جونت بذاری برای بیمار

طرف پای بیمار دیابتی سر پا می‌ایسته ... حال مریض بهتر میشه.. خود دکتر از شدت خستگی خوابش میاد و حالش بدتر میشه

توی دوران کرونا دقیقا مردم چشم انتظار کیا بودن..؟ دکترا  و پرستارا ک زحمت کشیدن و داروسازا که دارو و واکسن ساختن 

مردم فراموش کارن

زود یادشون می‌ره 

اون موقعی که همه مشاغل تعطیل بود پزشکا با جون و دل کار میکردن..

البته پزشک پول پرست و... هم هست

ولی پزشکی فراتر از یه روپوش و تخصصه بنظرم

جون یه ادم دستته و تمام تلاشتو میکنی که روح از تن یه ادم نره...

چون چندین خانواده داغدار میشه و بچه ای ممکنه بی مادر یا پدر بشه...

حالا هم میگن پزشکی و ... بی پرستیژ هست

هنوز عشق ب هدفو درک نکردن بعد میان میگن پرستیژ 

زمین به آسمون برسه پزشکی و دندون و دارو ... رشته های تاپ هرر سه رشته تجربی و ریاضی و انسانی (بدون سهمیه) با پرستیژ هستن و خواهند موند

.

از نظر من شغل مقدسیه از این نظر که تو جنگ همه تهران رو تخلیه کردن جز کادر درمان و آتش نشان و ...حمله ...

درست می فرمایید شغل مقدسیه واقعا جون مردم رو نجات میدن درآمدش در مقابل زحمتش واقعا نمی صرفه 

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

الان توی جامعه تجربی خیلی بولد شده چون خب همیشه ادم بیمار هست و نیاز به درمان دارناما کلا رشته های ت ...

درسته من میگم به هر چیزی علاقه داشته باشی و واسش تلاش کنی نتیجه خوبی در انتظار ته شما بگین یه شغل ساده ولی بهترین خودت تو اون صنف باشی این مهمه بعدشم مهندس داریم تا مهندس دکتر داریم تا دکتر و.....اینهمه مهندس بیکار همونایی هستن که صرفا درس خواندن نه دانشگاه خوبی بودن نه مهارت خاصی یاد گرفتن 

من خانوادم دوست ندارن اصلا

البت خودمم دیگ الان دوست ندارم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خیلی عالیهجایگاه اجتماعی.درمان.همیشه شغل دارنشریف و محترم

درسته ولی البته که شرافت و احترام فقط مختص کادر درمان نیست تو هر صنفی آدم شریف و درستکار هم داریم آدم پول پرست هم داریم

نه همش مانی نیست یکیش خود من شغل من (البته الان پاره وقت کار میکنم تا یکسال دیگه که درسم تموم بشه)در ...

منظورت از کادر درمان ،پزشکی هست؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من خانوادم دوست ندارن اصلاالبت خودمم دیگ الان دوست ندارم

هرچند بعضی از افراد میگن دست گربه به گوشت نمی‌رسه میگه بو میده ولی من کار درمان سلیقم  نیست واقعا افراد زیادی دیدم که تو این حیطه هستن  کارشون فرسایشیه حتی برای خانواده وقتی ندارن