2777
2789
عنوان

کیا خیلی وقته بچه دار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 73 پست
عزیزم ایشالا دامنت سبز بشه ، یه نی نی خوشگل تپلووووو نصیبت شه ، عزیزم اگه قرآن رو دوس داری و بهش اع ...

مرسی عزیزم انشالله

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا زدی به هدف امان از اطرافیان ...پیرم کردن با حرفاشون...من دخترعمومم با من ازدواج کرده ۳تا داره. ...

بگو اورده که اورده.. مسابقه که نیست. خدا صلاح بدونه میده. نداد هم شکرش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

۳۵ ساله ها تازه دارن ازدواج میکننن نگران نباش 

مادر منم بعد ۱۵ سال بچه دار شده تو سن ۳۴ سالگی همیشه میگه بهم سخت گذشته ولی خب الان تازه سی چهار ساله ها عروس میشن ولی بیچازه مامان من تو اون سن ی زن نازا بوده 

همه چی هم امتحان کرده نشده 

وقتی ک دیگه ناامبد بوده طبیعی باردار شده 

قبلش کوه نورذی رفته ی چند ماهی برای لاغری میگه بی تاثیر نبوده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
من اصلااااا بفکرم نمی‌رسه بچه ندارم کیف کن بابا، در عین حال تلاش سهم بکن برو دنبالش ولی از جونیت هم ...

الان بچه ندارید؟؟؟چند سالتونه؟؟؟

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ایناییکه میگن فکرشونکن اشتباه عزیزم شماتلاشتوبکن بلاخره سن بالاتربره خودت حوصله واعصابت نمیکشه والابربارداری دیرنیس فقط تلاشتوبکن توکل برخداانشاا..به نتیجه میرسی 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

۳۵ ساله ها تازه دارن ازدواج میکننن نگران نباش مادر منم بعد ۱۵ سال بچه دار شده تو سن ۳۴ سالگی همیشه م ...

خدا شمارو براش نگه داره ..‌خیلی سخته اصلا دمار از روزگار ادم درمیاره ..واسه چیزی که واسه همه با یکی دوبار اتفاق میوفته ولی من انقد گریه زاری  مطب گردی کردم 

ایناییکه میگن فکرشونکن اشتباه عزیزم شماتلاشتوبکن بلاخره سن بالاتربره خودت حوصله واعصابت نمیکشه والاب ...

اره میدونم ....همه اینا رو 

عزیزم از طب سنتی کمک بگیر خیلی جوابه البته جای معتبر خوب برو ک پشیمون نشی

همیشه حنا بذار روی سرت خیلییی تاثیر داره بذار رو سرو کل بدنت بعد 20 دقیقه بشور رو تنظیم پریود عالی عمل میکنه

تا میتونی اصلاح سبک کن و سالم خوری رو شروع کن ورزش کن استرس و ناامیدی رو از خودت دور کن از حضرت رقیه بخواه خانم پیش خدا خیلی ابرو داره

بگو اورده که اورده.. مسابقه که نیست. خدا صلاح بدونه میده. نداد هم شکرش

من سکوت کردم ...😔😔

اره میدونم ....همه اینا رو

یه نذری هم بکن ببین من هرموقع نذر بچه های کار کردم سریع جواب داده براشماهم انشاا..نتیجه میده

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

عزیزم از طب سنتی کمک بگیر خیلی جوابه البته جای معتبر خوب برو ک پشیمون نشیهمیشه حنا بذار روی سرت خیلی ...

نذر کردم سفره حضرت رقیه ....

خدا شمارو براش نگه داره ..‌خیلی سخته اصلا دمار از روزگار ادم درمیاره ..واسه چیزی که واسه همه با یکی ...

مرسی عزیزم😍😍😍الان دیگه ۲۶ سالمه بعد منم جالب اینجاست باردار شده اونم باز طبیعی 

خدا بخواد میشه 

تازع ما تو فامیلمون شاید پنج شیش تا زوج درگیر ناباروری بودن با ای وی اف ای یو ای بچه دارن الان 😍😍

حتما امتحان کن انشاالله بار اول نتیجه میگیزی 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
یه نذری هم بکن ببین من هرموقع نذر بچه های کار کردم سریع جواب داده براشماهم انشاا..نتیجه میده

انشالله اگه حاجتم روا بشه انجام میدم

تا وقتی غصه بخوری واسترس داشته باشی نمیشه

چطوری بیخیال بشم آخه