2777
2789
عنوان

کیا خیلی وقته بچه دار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 73 پست
اخه زود گریه ام میگیره اگه حرف میزدم مطمئن بودم گریه میکردم بدتر میشد

گریه نداره دخترررر. خب نشده نمیشه.. زور که نیست. مسابقه هم نیست که چون اون ۳تا داره من عقب موندم از مسابقه. به همسرت یگو جوری صحبت کنه که دیگه تعداد بچه های اطراف رو هر سری برات تکرار نکنن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کدوم شهری؟ ورزش و پیاده روی خیلی منظم شروع کن در کنارش متخصص خوب. ایشالا جواب میگیری

قزوینم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه نداره دخترررر. خب نشده نمیشه.. زور که نیست. مسابقه هم نیست که چون اون ۳تا داره من عقب موندم از ...

همین نمیشه قلبمو تیکه پاره میکنه ...من ظرفیتشو ندارم دیگه خسته شدم 😭😭😭

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
همین نمیشه قلبمو تیکه پاره میکنه ...من ظرفیتشو ندارم دیگه خسته شدم 😭😭😭

پس یه بار که گغت خیلی محکم بگو. ممنون که تعداد بچه های فامیل رو یاداثری میکنید. یادم رفته بود چند تا بچه دارن. من و پسرتون دل دادیم به حکمت خدا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان بچه ندارید؟؟؟چند سالتونه؟؟؟

نه دیگه میگن نداریم الآنم برای دفعه چهارم انتقال دادم، امروز آزمایش دادم جوابش منفی هست🥴 ناراحتم ولی خب دیگه عز و جز نمی‌زنم از خودم که مهمتر نیست ‌۳۷ سالمه

نه دیگه میگن نداریم الآنم برای دفعه چهارم انتقال دادم، امروز آزمایش دادم جوابش منفی هست🥴 ناراحتم ول ...

مشکلتون چیه؟؟؟منم از منفی شدن میترسم؟؟؟حرف اطرافیان چی؟؟؟😔😔😔😔

مشکلتون چیه؟؟؟منم از منفی شدن میترسم؟؟؟حرف اطرافیان چی؟؟؟😔😔😔😔

هرکسی هرچیزی خیلیییی با احترام میزنم تو دهنش

خیلی با احترام ها بره دو هفته بعد بفهمه چی گفتم 

برای اینکه من فوق تخصص و دکترای حرفه ای تیکه انداختن دارم😆پرونده سال پیش مادرشوهرم و دخترانش دوره دیدم😆

مشکلتون همه چی تنبلی، واریکوسل . رابطه نداشتن... خیلی چیزا

هرکسی هرچیزی خیلیییی با احترام میزنم تو دهنشخیلی با احترام ها بره دو هفته بعد بفهمه چی گفتم برای این ...

کاش منم میزدم دهن یه عده....ما دوتامونم مشکل داریم...

کاش منم میزدم دهن یه عده....ما دوتامونم مشکل داریم...

کاش نگو

بزن

با احترام و لبخند

مشکل اینجاست که بغض می‌کنی

فکر نکن که بچه نداریم چیزی از دست دادیم...

به داشته هات فکر کن

روی خودت سرمایه گذاری کنم

با احترام لوسیون به دهنشون بفهمن نحوه حرف زدن رو ننشون یاد نده مجبوریم ما یاد بدیم

قزوینم

تهران دکتر لاله اسلامیان مطبش تقاطع شریعتی و میرداماده.  جز بهترین های متخصص زنانه...از همه جای ایران مریض داره ، خیلیا میرن پیشش ب عنوان آخرین راه...بنظرم یبار امتحان کن ایشالا یه راهی باشه