2777
2789
عنوان

میلاد جان

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 151 پست
هرهر فکر کردید مثل شماها بیکارم من اصلا ازدواج نکردم فقط دوست دارم بفهمم این همه حسادت و عقده از کجا ...

باشه حالا شما فشاری نشو یارو داشت از تخیلاتش میگف فکر میکنه مردم عقل ندارن بلا نسبت 

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه کدوم جاری تا اتاق دختر میاد تازه برادرشوهرش گفته بود مزه دهنش رو بچش🤣😂😂😂 معلوم بود چرت میگه

تازه ۳ سال هم دوس بودن

خانواده دختره خیلی به اینا میومدن 😂

مبارکت باشه میلاد 

وااای میلاد 

آی میلااااد 💦

🤣🤣🤣🤣

حالا بدور از شوخی همین کلمه با وقار با شخصیت چشه مگه اخه

همین بگه بامتانت باوقار 

مگه مجبوری انگلیسی بگی آخه 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خودت با دست خودت خودتو لو دادی😂مگه اینجا کسی گفت ازدواج کردی؟اینهمه طرفداری از تامیک فیک غیرعادیهسو ...

اخی خانم مارپل گفتم یعنی مجردم اون خانم ازدواج کرده داخل تایپک هام مشخص اصلا رفتارای من زمین تا اسمون با اون حانم فرق داره حیف شدی یاید حقوق میخوندی البته امثال شما بیشتر برای عقده بازی خوب هستید

واسه خودشونم خوبه 😂

واقعا 😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

😂😂یه جاری داشته باشم بچسبه به شوهرم از وسط نصفش میکنم والا چه معنی میده

خودش بچه بود میگفت اونا کوچیکترن 😂😂😂

به خدا یه بچه ۱۴ ساله پشت پروفایلش بود 

نمی‌دونس ماها کاراگاه هستیم 😂