2777
2789
عنوان

میلاد جان

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 151 پست

قدرت تخیل شو خواست به رخ بکشه دوست پسر و پسر عمو و سه سال ازدواجو میلاد جانشو همه با هم شدن میگن دروغگو فراموش کاره یادش رفته بود قبلا چی نوشت

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

میخواسته بگه دیسیپلین گفته لیسیپینگ که درستش لیپسینگ هست که یعنی لبخونی بعد طرف گفته یعنی باوقار🤣🤣

منم فکر کردم منظورش دیسیپلینه اشتباه تایپ کرده

لایک نکنید .توروخدا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه حرفای لیسیپینگی زد استارترشخیلیا اگه واقعی بود داشتن حال میکردنمن حالم به هم خورد جاری آنقدر فضول ...

😂😂یه جاری داشته باشم بچسبه به شوهرم از وسط نصفش میکنم والا چه معنی میده

هرهر فکر کردید مثل شماها بیکارم من اصلا ازدواج نکردم فقط دوست دارم بفهمم این همه حسادت و عقده از کجا ...

اوه انقد حالا جلو نیوفت بزار برسیم

نمی‌فهمی 

تاپیک های قبلش همه راجب دوست پسرش بود

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

منم فکر کردم منظورش دیسیپلینه اشتباه تایپ کرده

اشتباه تایپی تا این حد که نمیشه احتمالا از یکجا تلفظ اشتباه شنیده بود😂

با افتخار اریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

هرهر فکر کردید مثل شماها بیکارم من اصلا ازدواج نکردم فقط دوست دارم بفهمم این همه حسادت و عقده از کجا ...

ما چشم دیدن دروغگو نداریم

شادی بقیه شادی ماست 

اولش هم همه خوششون اومد تا اینکه کاربرا فهمیدن مارو سر کار گذاشته

احمق نیستیم اینجا شر و ور بگن باور کنیم

خودت با دست خودت خودتو لو دادی😂مگه اینجا کسی گفت ازدواج کردی؟

اینهمه طرفداری از تامیک فیک غیرعادیه

سووو خود زیباجونی

میخواسته بگه دیسیپلین گفته لیسیپینگ که درستش لیپسینگ هست که یعنی لبخونی بعد طرف گفته یعنی باوقار🤣🤣

حالا بدور از شوخی همین کلمه با وقار با شخصیت چشه مگه اخه

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
قدرت تخیل شو خواست به رخ بکشه دوست پسر و پسر عمو و سه سال ازدواجو میلاد جانشو همه با هم شدن میگن درو ...

من یه فکری کردم

شاید میخواست با کاربری دیگه بزنه اشتباهی رخ داده طفلک😂

کدوم خوشی من قسمت خوشیش رو نخوندم یه خواستگاری رفتن دیگه حالا شما عقده ای بازی داری در میاری  که وقتی اشتباهش رو میگن میگی نهههه شما حسودین دلیل جوزی شدنتو نمیفهمم