2777
2789
عنوان

میلاد جان

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 151 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه حرفای لیسیپینگی زد استارترش

خیلیا اگه واقعی بود داشتن حال میکردن

من حالم به هم خورد جاری آنقدر فضول باشه

این چیزای آنرمال توهم های سحر جون بود

اسمش سحر بود اسی؟

اها زیبا جون بود جاری جادویی 😂

لیسیپینگ ینی چی ؟ نشنیده بودم تاحالا ؟؟؟!

میخواسته بگه دیسیپلین گفته لیسیپینگ 

که درستش لیپسینگ هست که یعنی لبخونی بعد طرف گفته یعنی باوقار🤣🤣

با افتخار اریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

کاربری سوم باشه؟

هرهر فکر کردید مثل شماها بیکارم من اصلا ازدواج نکردم 

فقط دوست دارم بفهمم این همه حسادت و عقده از کجا میاد تا یه نفر از خوبی زندگیش میگه مسخره کردناتون شروع میشه حالا اصلا یرام فرقی نداره طرف راست میگه یا دروغ انگار چشم دیدن خوشی هیچ کس ندارید

چه حرفای لیسیپینگی زد استارترشخیلیا اگه واقعی بود داشتن حال میکردنمن حالم به هم خورد جاری آنقدر فضول ...

اخه کدوم جاری تا اتاق دختر میاد تازه برادرشوهرش گفته بود مزه دهنش رو بچش🤣😂😂😂 معلوم بود چرت میگه

با افتخار اریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)