2777
2789
عنوان

میلاد جان

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 151 پست
واقعا لیسیپینگ چیه؟ من چندساله مترجمم نمیدونم😂😂

ما هم نفهمیدیم

من بعد از به دنیا اومدن مستقیم وارد آموزشگاه زبان شدم اما متاسفانه کم کاری کردن و به منم نگفتن لیسیپینگ یعنی چی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لیسیپینگ معنی لب خونی میده ولی گویا اسی با دیسیپلین اشتباه گرفته بود

نه اون لیپسینگ هست که معنی لبخونی میده

با افتخار اریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

هرهر فکر کردید مثل شماها بیکارم من اصلا ازدواج نکردم فقط دوست دارم بفهمم این همه حسادت و عقده از کجا ...

دو تاپیک قبلش گفت سیاه بخت تر از من نیست

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

میلاد که اسم همسر منه قضیه چیه!؟لیسیپینگ هم فکر کنم اختلال گفتاری باشه ربط اینا چیه به هم!!؟

شما اونی نبودی که میگفتی کوروش سندیت نداره

@گابریل_گارسیا_مارکز‍ 

گابریل عزیزم ایشون همون هستن؟

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

میلاد که اسم همسر منه قضیه چیه!؟لیسیپینگ هم فکر کنم اختلال گفتاری باشه ربط اینا چیه به هم!!؟

نه اختلال نیست... 

Lip sing معنی لب خوانی میده ...

مث خواننده ها که فقط لب خوانی می کنند و صدا از جای دیگه پخش میشه

خیلی با اعتماد به نفس واسه یکی از کاربرا ترجمه کرده بود یعنی باوقا و با شخصیت واقعا بیسواد بود منظورش دیسیپلین هست. بعضیا فقط یه چیز میشنون اما دقت نمیکنن فقط ادعااااا

اخی خانم مارپل گفتم یعنی مجردم اون خانم ازدواج کرده داخل تایپک هام مشخص اصلا رفتارای من زمین تا اسمو ...

اون خانومم ازدواج نکرده

یه سوال کوری یا عقب مونده؟

چرا نمیری تاپیکاشو چک کنی؟