2777
2789
عنوان

بحث زن و شوهر

388 بازدید | 34 پست

با همسرم بحثمون شد این چند وقته مشکلات پدرمونو در آورد من واقعا کلافه شدم 

خونه ما تو حیاط مادرشوهرم ایناست 

از قضا اون لحظه بحث تو حیاطشون بودن شنیدن بحث 

خب تو بحت ک عشقم جونم نمیگن دوتا من فحش دادم دوتا اون داد کشید اینا کلا شنیدن 

پدرهمسرم شوهرم و صدا زد که بیاین پایین اسم منم اورد ک بیاد 

به گوشیمم زنگ زد من جواب ندادم 

یکساعت بعد شوهرم خودش رفت نزاشت من برم 

همه حرفامونو شنیدن 

به بچشون میگن چرا باید باهات اینجوری حرف بزنه 

مگه تورو سر راه اوردیم و ازین حرفا 

بخدا من آدم آرومی هستم انقدر این چند وقته تو زندگیمون دخالت بود انقدر مشکلات داشتیم دیگه تحمل ندارم 

حالا سختمه با پدر مادرش روبه رو شم😔

چیکار کنم

هیچی

پر رو پر رو بهشون بفهمون حق دخالت ندارن

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

اونا اشتباه کردن دخالت کردن

همسرت باید مدیریت میکرد

شما هم وقتی نزدیکین صحبتاتون جایی باشه که نخواین بعدا ج پس بدین

یه همسایه ای تو ماشین خانمه اینقدر جیغ زد بعد رفتن تو خونه مثلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا اشتباه کردن دخالت کردنهمسرت باید مدیریت میکردشما هم وقتی نزدیکین صحبتاتون جایی باشه که نخواین ب ...

فقط میگن آبرومون میره 

مگ فلانی بچش بالای خونش نیست دعوا نمیکنن 

اصلا امکان نداره مگه میشه

حق دخالت ندارن بعدا خودت بگو تا حد خودشونو بدونن بگو ما زن و شوهریم یجوری باهم کنار میایم و صل ...

شوهرم گفته تو اصلا به روی خودت نیار 

منم میگم کاش میشنیدن و به روشون نمیاوردن 

وقتی از پدر و مادر همسر خونه یا کمک مالی می‌گیرد باید منتظر دخالت هاشون هم باشید .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

کار خانواده شوهرت اشتباه بوده اگه به روی خودشون نمیاوردن درست بود . ولی اخه فوحش؟؟ اونم برا یه خانم؟؟ میدونم تو دعوا سخته نمیتدنی خودتو کنترل کنی ولی هر کار میکنی فوحش نده

من ۷ ساله زندگی مشترک دارم با شوهر خیلی زودجوش و دیت بزن دار بعضی وقتا ولی هنوز یبارم فوحش ندادم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792