2777
2789

می‌شه لطفا لایکم کنید؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان تقریبا 22 هفته هستم یکم حالا پایین تر   معمولا 32 هفته میفرستن برای وزن گیری 

تجربه اولم نشون داد بچه زیر 2 کیلو باشه محاله زمان تولد خیلی رشد کنه خیلی بشه 3 تا 3200

وزن گیری جنین اکثرا برای ماه های اخر

ولی سعی کن گوشت،ماهی،مرغ،حلیم،اجیل و کرده بادام زمینی و... بخوری

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

کلا جنین فقط دوماه اخر به وزنش اضافه میشه 

و اصلا ماه قبل هیچ چیزی رو وزنش تاثیری نداره

لیدی میل دوماه اخر روزی دو تا سه بار بخور دیگه بچت زیر ۳۸۰۰ بدنیا نمیاد من سزارین بودم فقطم یکماه اخر خوردم ۳۵۰۰ بدنیا اومد بچم

اصلا به خوردن نیست به ژنه

من کل ۹ ماه عین خرس خوردم‌چیزای خوبم خوردم پسرم ۲۷۰۰

دخترخاله ام کل ۹ ماه ویار داشت یه وعده درست حسابی نخورد پسرش ۳۵۰۰

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ماه های اول تنها چیزی برا رشد اهمیت داره، خونرسانی به جنین هست... که اونم دست ما نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.