2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد ببرتم بازار

226 بازدید | 8 پست

۱ ماهه عقدم بعد گفتن میخواییم ببریم بازار برات لباس بگیریم چی بگیرم؟؟ چیزی نیاز ندارم ولی برای خرید عقدم زیاد نخریدم فقط یه کت شلوار گرفتم الان چی بخرم؟

امیدوارم مجبورت نکنن چیزی دوست نداری انتخاب کنی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ست کامل لوازم آرایشی

ست لباس زیر

ست خونگی 

یه ست تابستونه با صندل و کیف 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

شومیز و شلوار شیک برای مهمونی. 

یا شومیز دامن شیک

کت و دامن

کت و سارافون

کت و شلوار یا برای مهمونی زنونه یا برای بیرون و مهمونی رفتن. 

کیف و کفش ست

شال و روسری

اگر چادری هستی،  یه قواره چادر مجلسی. 

یه دست لباس بیرونی مثل مانتو و شلوار و شال

نمیگم همه شون رو بخریا. 🫣😂😂😂

پیشنهاده.  ببین خودت چی دوست داری. ❤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بعدشم هیچ وقت هیچ وقت لباس زیر رو همراه با خانواده همسرت نخر. 

این حریم خودته. نباید راحت دیگران رو راه بدی. 

بعدا خودت تنها یاباهمسرت بیرون رفتی،  بخر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه دست لباس خونه 

یه دست لباس بیرون 

یه دست لباس برای مهمونی ( کت ، شومیز و …هرچی تیپت هست)جایی دعوت شدی بپوشی

اگر چادری هستی چادر هم بخر 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ