2777
2789
عنوان

روش طبخ میگو😋😋😋

170 بازدید | 17 پست

سلام خانوما شما میگو رو چه جوری میپزید؟چه موادی میزنید و سرخ میکنید؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما هم خام می خوریم هم پخته هم سرخ شده! بستگی داره جز کدوم دسته باشی و از چی خوشت بیاد :))

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

یکم بازردچوبه و نمک میذارم بجوشه در حد پنج دقیقه بعد تغت میدم اخرسرم فلفل میزنم

گاهی اوقاتم سوخاریش میکنم

بعضی وقتام بعد از تفت دادن با پباز و سیر میذارمش لای برنج

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

من فقط خوردنشو بلدم اونم لای سبزی پلو😋😋😋😋

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
ما هم خام می خوریم هم پخته هم سرخ شده! بستگی داره جز کدوم دسته باشی و از چی خوشت بیاد :))

خاااااام😕😝

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

سیب زمینی سرخ میکنم با ادویه و نمک . بعد جدا پیاز و میریزم تو مایتابه و ادویه میزنم و سرخ میکنم بعدم میگو میندازم توش و نمک و فلفل و میزنم نهایتش شاید رب . بعدم تو وسط ظرفم میرسم اطرافش سیب زمینی میزارم و با نعنا تزیین میکنم . :| پلو میگو هم که محشره اگر ته قابلمه برنجیت میگورو سرخ کنی و بعد نون بزاری و برنجتو بریزی یه طعم و عطر خوبی میگیره . 

من اينجوري درست مي كنم خوشمزه ميشه ميگو رو مي شورم كمي نمك مي زنم مي ذارم بمونه يه پياز بزرگ تفت مي دم زردچوبه و فلفل سياه مي زنم فلفل دلمه اي خرد شده اضافه مي كنم (مي توني رنگي بذاري )ميگو رو اضافه مي كني رب گوجه مي زني در ماهيتابه رو به مدت يه ربع مي بندي با شعله ملايم بعد در رو باز مي كني و ميذاري آبش جمع شه خوشمزه ميشه 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
خاااااام😕😝

بلی

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
بلی

نوش جون😐😄جدا نشنیده بودم بو نمیده؟؟؟

نوش جون😐😄جدا نشنیده بودم بو نمیده؟؟؟

نه مزه دار که می کنی بوی ادویه جات و سس رو می گیره.