2777
2789
عنوان

جوش های صورتم چطور درست کنم

85 بازدید | 14 پست

بچه ها من اصلا اهل جوش نبودم

الان ۱۹ سالم داره تموم میشه و از وسطای سال جوش زدم و الان کنار صورتم پر جوشه خیلی خیلی زیاد جوش 

نمیدونم چرا 

چیکار کنم درست بشن؟

چجورین؟اول برو ی چکاپ کامل انجام بده آزمایش هورمونی و همه چی بعد ببر پیش متخصص پوست دقیق راهنماییت میکنه❤️چون هر جوشی ی راه درمان داره

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

چجورین؟اول برو ی چکاپ کامل انجام بده آزمایش هورمونی و همه چی بعد ببر پیش متخصص پوست دقیق راهنماییت م ...

ببین زیر پوستین نمیدونم ای خدا میترسم آزمایش بدم چیز بدی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنجو بدون نمک بپز یکم ک توش آب موند بریز تو میکسر خوب میکس کن اگه ب عسل حساسیت نداری ی قاشق هم عسل بریز داخلش خوب هم بزن روزی ی بار استفادع کن پوستت مث آیینه میشه

کارما💫    

ببین زیر پوستین نمیدونم ای خدا میترسم آزمایش بدم چیز بدی باشه

خب دختر خوب اگه چیزی باشه همین الان بفهمی که خیلی بهتره تا اینکه خدایی نکرده ی مشکل جدی برات پیش بیاد

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

منم ۲۰سالمه تاپارسال اصلاجوش نزدم نمیدونم چی شدبخاطراسترس یاعفونت جوش زدم اونم خیلی من ژل نوتروژیناا ...

کدوم مدل ژلش فقط ژل نوتروژینا زدی؟

میشه روتینت با محصولات را بگی

کدوم مدل ژلش فقط ژل نوتروژینا زدی؟میشه روتینت با محصولات را بگی

والامن اهل هیچی نبودم روتینیم نداشتم پوستم صاف صاف بود

ولی پارسال چون جوش زدم بخاطرعفونت دیگه مجبورشدم اصلایجای سالم نداشتم پرجوش بودصورتم 

هرروزصبح باژل نوتروژینانارنجی رنگه البته چون پوستم چربه اینودادبراخشک فک کنم سبزعه میشستم

بعد۲،۳ماه استفاده کردن هفته ای ۲بارکردم چون خوب شده ندارم دیگه اگه آرایش کنمم بااین میشورم خداروشکربرامنکه نتیجه داداستفاده کن شایداثرکردبراشماهم

منم از استرس زیاد بود اینطوری شدم

نمیدونم دلیلش چی بودچون من توبلوغم یدونه جوش نزدم عجیب بودبرام یابخاطراسترس بودیاعفونت یاهم چشمم زدن

چون تویه عروسی خیلی تعریف کردن ازصورتم بعد۲هفتم جوشام شروع شد😂

انشاالله توهم بزودی جوشات میره نگران نشو

برای جوش‌های صورت: اول از همه صورتتو با صابون ملایم و آب ولرم بشور. از مواد شوینده خیلی قوی استفاده نکن که پوست خشک بشه. بعد از شستن صورتت یه کرم ضدجوش یا ژل آکنه بزن. حواست باشه به هیچ عنوان جوش‌ها رو دست نزنی. برای اینکه پوستت دچار التهاب نشه، از خوردن غذاهای چرب و شیرین کم کن. اگه جوش‌ها بیشتر شد، می‌تونی از داروهای موضعی مثل بنزوئیل پراکسید استفاده کنی، ولی اگه اوضاع بدتر شد، بهتره یه متخصص پوست بری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نمیدونم دلیلش چی بودچون من توبلوغم یدونه جوش نزدم عجیب بودبرام یابخاطراسترس بودیاعفونت یاهم چشمم زدن ...

دقبلا عین منی 

منم اصلا جوش نمیزدم ولی امسال سر یه مسئله ای خیلی استرس زیادی کشیدم و دقیقا از همونجا شروع شد