2777
2789
عنوان

خانمی که شوهرش گم شده بود چی شد

478 بازدید | 18 پست

همون که شوهرش بیست روز پیش رفته بود مشهد خونه پدر و مادرش بعدش هم گوشیش رو خاموش کرده بود خانوادش جواب درست و حسابی نمی‌دادند و اسی رو بلاک کرده بودند....چی شد؟ تاپیک انگار ترکیده پیداش نمیکنم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

از بقیه شنیدم تایپیک فیک بود 

استاتر 3 کاربری داشت که لو رفت 

با جست‌وجو 3 اکانت ها کاربر ها فهمیدن شوهرش رفته قهر پیش خانواده و استاتر با بچه ها‌ش ول کرده 

مثل اینکه استاتر گم شدن رو دروغ گفته بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
از بقیه شنیدم تایپیک فیک بود استاتر 3 کاربری داشت که لو رفت با جست‌وجو 3 اکانت ها کاربر ها فهمیدن شو ...

واقعا؟ اگه اینطوریه واقعا حق الناس بر گردن اسی هست چون من باورش کردم و چقدر غصه شو خوردم😔متاسفم واسه خودم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از بقیه شنیدم تایپیک فیک بود استاتر 3 کاربری داشت که لو رفت با جست‌وجو 3 اکانت ها کاربر ها فهمیدن شو ...

واااااا چرااخه؟من چقددد غصه خوردمو ناراحت بودم براشوهرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

واااااا چرااخه؟من چقددد غصه خوردمو ناراحت بودم براشوهرش

منو بگو قلبم ریش ریش شده بود

منم خیلی غصه شو خوردم ولی خدارو شکر که فیک یود 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

همین خلاصه ای که نوشتین معلوم شد قهر کرده دیگهمن تو تاپیک نبودم ولی وقتی میگه رفته پیش خانواده اش و ...

آخه یه جوری تعریف میکرد دلم براش سوخت می‌گفت رفتم به بیمارستان و پزشکی قانونی و همه جا خبر دادم اثری نیست به پلیس اطلاع دادم ....همه مون باور کردیم

کلا فاز اینایی که یه ملت رو سرکار میذارن نمی فهممخدا بهش عقل بده

عقده ای ان

دقیقا اونجا ک گفت خانوادش بلاکم کردن منم فهمیدم دروغه اخه کدوم خانواده ایی پسرشون گم میشه و اینقد بیخیال عروس رو بلاک میکنن

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

بیمار بوده دلشوره بجون بقیه انداخت ، خب مثل آدم می‌گفت رفته قهر تا کمکی میشه کرد بگن ، مردم رد دادنا

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

همین خلاصه ای که نوشتین معلوم شد قهر کرده دیگهمن تو تاپیک نبودم ولی وقتی میگه رفته پیش خانواده اش و ...

مگه مردها هم میرن خونه باباشون قهررر🥴

خوب شد منم تاپیکش نخوندم🚶🏻

دقیقا اونجا ک گفت خانوادش بلاکم کردن منم فهمیدم دروغه اخه کدوم خانواده ایی پسرشون گم میشه و اینقد بی ...

منم شک کردم ولی خب ته دلم نگران بودم و پیگیر