2777
2789
عنوان

تجربه میکاپ در سالن الهام همتا

248 بازدید | 6 پست

سلام 

من گفتم اینجا تجربم رو بگم چون خودم خیلی دنبال نظرات بودم. سالن ایشون سعادت آباد تهران و من برای عروسی یکی از نزدیکانم رفتم. پکیج وی ای پی برداشتم که دیگه عالی باشه، خیلی برام مهم بود، دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم حدود هفت هشت تومن شد با شینیون و با خود خانم همتا. اونروز بازدید عروس داشتن و طبق وقتی که دادن پیش نرفتن من خیلی منتظر شدم ولی کلا خیلی عجله ای کار من رو کردن‌، انگار دیر شده بود و استرس داشت. کانتور و اینا که اصلا هیچی 

بخدا اینقدر سریع تموم کرد من فکر کردم حالا این زیرسازی و قرار کار بشه. از پوست که نگم افتضاح. جوری که بقیه مشتریاشون یواشکی میگفتن چرا اینجوریت کرده. یا اومده بود مژه گذاشته بود چشمای گرد من گردتر شده بود، اصلا گوشه چشم نداشته بود. وای اصلا بهم نمیومد. کلا کپ کردم، وقت کم بود گفتم من میکاپم رو دوست ندارم، خلاصه اخما تو هم آخر گفت برو بشور. منم رفتم شستم بهش گفتم ی آرایش خیلی معمولی کن. در حد همین معمولی که میریم بیرون. خلاصه اینقدر تند تند آرایش کرد، زیرسازی که اصلا. یکم دستش رو زد به کرم مرطوب کننده که من اصلا حس نکردم و پوستم خیلی خشک بود. خلاصه سرتون رو درد نیارم، از اولش بهتر شدم ولی بازم به دلم نبود. کیف لوازم آرایش همرام نبود وگرنه قطعا خودم ارایش میکردم. شوک دوم موقع حساب کردن بود. پول کامل پکیج وی ای پی رو برای سه دقیقه میکاپ بدون زیرسازی خاصی یا کانتور خاصی از من گرفت و اعتراضم کردم گفت نه من همون کار رو برات انجام دادم. دیگه رفتم سالن نه خوشگل شده بودم نه اعصاب داشتم😂 تقریبا تو سالن همه گفتن وای چقدر پوستت بد شده، یکیشون گفت دستمال مرطوب دارم میخوای 😁. هزار تا عیب هم گذاشت، حالا من پوستم عالی و بدون نقص نیست ولی خوبه، اصلا جوش و جای جوش ندارم. می‌گفت وای پوستت فلان بیسار. اصلا پوست من هرچی، این همه پول دادم تو بلدی،  پوست من رو بهتر کنی، یا مگر قرار نیست بدونن چی به چه صورتی میاد، چرا چشمای من اولش اونقدر ضایع بود، ی خانم اومدیم با هم پایین گفت خیلی غصه تو رو خوردم، چکارت کرد 😂. دیگه تیر خلاص رو بابام زد. اصلا ازین چیزا سر در نمیاره، فرداش گفت باباجان خودت آرایش کنی بهتره 🤣🤣🤣

وای حق داشتی خاک بر سرش خوبه گفتی اسمشو پامو نزارممممم

آره واقعا باید این چیزا نوشته بشه که بقیه اشتباه نکنن. ببین مدل ها که من دیده بودم خیلی خوب بود ولی اونا خودشون خیلی عالی هستن. من قبل میکاپ هم دیدم واقعا پوست هیچ ایرادی نداشت، دیگه اینو قشنگ میکاپ کنی که هنر نکردی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا باید این چیزا نوشته بشه که بقیه اشتباه نکنن. ببین مدل ها که من دیده بودم خیلی خوب بود ولی ...

افرین دقیقا 

کوفتش بشه چقدم زیاد ازت گرفتهههه 

ولی فداسرت تجربه شده برات خداروشکر 

میک آپ کیکی، مژه مصنوعی های من همون ساعت اول ور اومد، سالن شلوغ با معطلی بالای ۲ ساعت. اصلا توصیه نم ...

دقیقا برای منم کیکی بود 

هزار تا ایراد از پوست من گرفت در حالیکه پوست من بد نیست خدایی. مژه مصنوعی منم مثل شما تو مراسم یسریش کنده شد. حالا بدتر از اون مدل گذاشتن مژه بود من هر وقت مژه بزارم همه تعریف میکنن این یک مدلی گذاشته بود خیلی خیلی بد بود دیگه هی گفتم درستش کرد یکم بهتر شد‌ 

بعد چند ماه هنوز بهش فکر میکنم اعصابم بهم می‌ریزه 

من که حلالش نمیکنم